POP top teaser image

Teva schoenen voor kinderen

45 Resultaten
nieuwste collectie

45 Resultaten

De geschiedenis van Teva

Nieuw bij kleertjes.com is het schoenenmerk Teva. Teva is een actief lifestyle merk, dat zijn roots aan de oevers van de Grand Canyon heeft liggen. Het verhaal gaat dat een riviergids klittenband van een oud horloge aan een paar slippers bevestigde en zo een sandaal creëerde die niet weg zou drijven. Dit vormde de basis van de eerste Teva sandalen in 1984.

Het motto van Teva

Op avontuur gaan en ieder moment grijpen, ‘live light and loud’. Dát is het motto van Teva. Na de eerste Teva sandalen is het merk uitgegroeid tot een specialist in outdoor footwear en heeft het naast schoenen voor volwassenen ook een lijn met Teva kinderschoenen.

Teva kinderschoenen

Bij kleertjes.com presenteren we de Teva kindersandalen. Deze tijdloze sandalen zijn ultra licht, comfortabel en klaar voor ieder avontuur dat Teva kids beleven. De Teva sandalen voor kids hebben een prettig voetbed en bieden een anti-slipzool met enorm veel grip. Daarbij zijn de sandalen waterbestendig en hebben ze nog steeds die handige klittenbandsluiting. De perfecte sandalen dus om in de lente en zomer mee buiten te spelen!

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help