Kinder bikini's

Wis alle filters Filter op

Bikini’s voor meisjes

Als de zon schijnt worden alle mensen vrolijk. Een gezinsuitstapje naar het zwembad, of lekker uitwaaien bij het strand. Je hebt allemaal goede ideeën. Wat je dochter dan wel nodig heeft is een leuke meisjes bikini. Bij kleertjes.com hebben we een ruime keuze aan bikini’s voor meisjes, dat iedereen er wat leuks tussen kan vinden. Meisjes met een hippe bikini komen goed voor de dag. Of je nu een fanatieke zwemster bent of het gewoon lekker vindt om bij het zwembad of strand te spelen, bij kleertjes.com heb je een ruime keuze uit comfortabele en mooie bikini’s voor meisjes. Je vindt bikini’s voor meisjes in allerlei soorten en maten. We hebben bikini’s voor meisjes met ruches, hippe printjes en leuke dessins in onze webshop. 

Van triangel- tot bandeau bikini

Bikini’s voor meisjes kan je in allerlei soorten kopen. Een basisbikini met een haltertop hebben we van allerlei verschillende merken in de webshop. Het is ook leuk om een tankini voor meisjes te kopen. Een tankini is een soort badpak, maar dan zitten het broekje en de top los van elkaar. Wat tegenwoordig ook leuk is: een bandeau meisjes bikini. Een bandeau is een bikinitopje in de vorm van een band, en deze trend gaat helemaal terug in de tijd dat Romeinse vrouwen dit kledingstuk droegen om te sporten en te baden. Wat ook leuk is: Mix and match. Probeer eens het zwembroekje van de ene meisjes bikini te combineren met het topje van de andere bikini voor meisjes. Helemaal hip and happening. 

Musthave: De UV-bestendige bikini

De UV-bestendige bikini voor meisjes is tegenwoordig meer regel dan uitzondering.  Ken je de merken Molo, Bomba en Protest al? Deze hippe merken hebben allemaal UV-bestendige bikini’s voor meisjes in hun collectie. Eén ding is zeker met de UV-bestendige meisjes bikini’s voor van kleertjes.com loopt jouw kleine meid er altijd beschermd en fashionable bij.