Baby pyjamas & nachtkleding

Sorteer op:
De nieuwe inhoud wordt geladen.

Baby pyjama’s: Een goede nachtrust

Als baby heb je heel wat uurtjes slaap nodig en tijdens deze slaapperiode beweegt jouw baby veel. Het is dus erg belangrijk dat jouw baby comfortabele kleding draagt waarin hij of zij lekker kan bewegen. De perfecte uitkomst voor al deze slaapuurtjes: de pyjama voor baby’s. De juiste babypyjama is lekker zacht voor het gevoelige huidje van je baby. Ook is de stof van een baby pyjama goed ademend en vochtopnemend. Claesen’s en Petit Bateau zijn merken die precies weten welke baby pyjama perfect zijn voor jouw kind en bovendien hebben ze de mooiste collecties.

Zacht en warm

Alle baby meisjes en baby jongens maken heel wat uurtjes door in hun wiegje. In al deze uren ontwikkelen de kleintjes zich totdat zij een goed slaapritme hebben. Je wilt deze ontwikkeling zoveel mogelijk stimuleren en dat doe je door jouw baby in zachte en warme pyjama’s te kleden, oftewel in een baby pyjama. Maar goed dat kleertjes.com de leukste, zachtste en warmste pyjama’s voor baby’s heeft. Er is volop keuze uit baby pyjama’s met zachte pasteltintjes, maar ook uit baby pyjama’s met stoere printjes. Maak de outfit compleet met accessoires als warme sokjes en een mutsje. Kortom, laat de slaapuurtjes maar komen in je nieuwste baby pyjama!

Musthave: Een boxpak

Imps & Elfs, Tumble ’N Dry en Jottum, het is maar een kleine selectie van merken die allemaal boxpakken in hun collectie hebben. Het boxpak is een echte musthave, want je baby kan zich lekker vrij bewegen in dit zachte baby pyjamapak. Nog iets heel handigs: een boxpak als pyjama houdt veel meer warmte vast vergeleken met een tweedelige baby pyjama, omdat dit pyjamapakje voor baby’s ééndelig is! Ook hebben deze boxpakken een dikkere stof.