Zwemtassen kind

Wis alle filters Filter op

Zonder kinder zwemtas geen zwemles

Handdoek? Check! Zwemkleding? Check! En de zwemtas? Die ontbreekt nog. Gelukkig hebben wij de leukste exemplaren verzameld. Wanneer je zoon of dochter naar zwemles gaat, kan dat natuurlijk niet zonder de juiste kinder zwemtas. Ze zijn handig en zien er ook nog eens hip uit. Alle spulletjes kunnen mee zodat je kind nooit meer iets vergeet. Wanneer je de zwemtas voor je kind bestelt voor 22:30, heb je het de eerstvolgende werkdag in huis. Mocht je toch niet blij zijn met de bestelling, dan kun je de zwemtas makkelijk retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt. Bekijk snel de collectie en shop jouw favoriete zwemtas.

Coole jongens zwemtassen

De zwemtassen voor jongens zijn oh zo stoer! Bliksemschichten, dinosauriërs, raceauto’s, voetballen, krokodillen en allerlei andere coole graphics zijn dé prints voor jongetjes. De zwemtassen zijn waterdicht doordat ze van nylon zijn en kunnen worden dichtgetrokken door trekkoorden. De zwemtassen zijn licht waardoor ze heerlijk zijn om te dragen. Welke ga jij kiezen?

Welke zwemtas kies jij voor je dochter?

Voor de meisjes hebben we zwemtassen met zoete prints in lieve kleurtjes. Zachtroze en felrood zijn lekkere meisjesachtige kleuren. Laten wij nou net zwemtassen in die tinten hebben. Maak je dochtertje blij met een mooie kinder zwemtas.

Shop jouw favoriete merk

Het merk ZEBRA vindt lol maken belangrijk en dat zie je terug in hun tassen. Hun collectie bestaat uit drukke prints en felle kleuren: vrolijkheid alom! Op zoek naar een wat rustigere tas? Kijk dan eens bij het merk Kipling. Hun zwemtassen zijn casual, praktisch en hebben het welbekende Kipling aapje eraan hangen. Skooter is hét merk voor jongens zwemtassen. Ze hebben een stoere en coole uitstraling en zijn van top kwaliteit. Verder hebben we nog merken als Adidas, Milky Kiss, Parkland, en Pusheen.