Activity centers Baby

Wis alle filters Filter op

Ga op ontdekkingsreis met een activity center

Het is het favoriete speeltje van iedere baby: een activity center. Ze zijn kleurrijk, speels en voorzien van allerlei toeters en bellen waardoor jouw kleintje urenlang zoet is. Bij een activity center draait het allemaal om ontdekken. Wat gebeurt er als ik die toets indruk? En wat hoor ik, wanneer ik op die knop druk? Jouw kleintje kan en mag het allemaal uitproberen op zijn of haar activity center. Onze webshop heeft ze in allerlei modellen zoals coole klaptelefoontjes of horloges. Ieder speeltje is weer even spannend en dat vinden kleine kids super fijn. Met een activity center maak je ieder kind blij. Daarnaast hebben veel activity centers ook een educatieve kant waardoor je kleine meid of jongen naast het spelen, ook nog een heleboel leert. Ideaal toch? Heb je het speeltje binnen en wil je dat graag retourneren, dan kan dat bij een DHL punt bij jou in de buurt. Makkelijker wordt het speelgoed shoppen niet! Bekijk snel welke activity center voor baby’s jij gaat kopen.

Een activity center voor baby’s is super leerzaam

Voor kleine baby’s is het enorm belangrijk om spelenderwijs te leren en te ontdekken. Wanneer je, jouw kleintje van jongs af aan het verband tussen spelen en leren bij brengt, kijkt jouw kind positief op het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Een activity center laat jouw kleine meid of jongen allerlei nieuwe dingen ontdekken. Dit speelgoed zorgt ervoor dat je baby zelfstandig kan experimenteren met zijn of haar activity center. Dus naast het vermakelijke gedeelte van een activity center voor baby’s, zijn ze ook nog eens hartstikke leerzaam. Genoeg redenen om er eentje aan te schaffen! Maak je kleintje blij met een kleurrijke en speelse activity center.

Babytelefoons en speelgoedmobieltjes

We hebben allerlei verschillende activity centers voor kinderen beschikbaar. Maak van je kleine meid of jongen een telefoniste in de dop met een van onze baby telefoontjes. ‘Hallo, met wie spreek ik?’ Met de kindertelefoon van Vtech natuurlijk! Druk op de verschillende kleurrijke knoppen en ontdek wat er gebeurt... Misschien gaat er een lampje knipperen of hoor je een vrolijk bericht. Speel, ontdek en experimenteer met een van de leukste activity centers voor baby’s. Alle grappige zinnetjes, toffe geluiden, melodietjes en gezongen liedjes zorgen ervoor dat je kleine meid of jongen met veel plezier zijn of haar activity center ontdekt. Dat belooft een heleboel bel- en leerplezier! Weet jij al welke activity center je gaat aanschaffen? Bekijk het in onze webshop.

Innovatieve merken

Veel van onze kleurrijke activity centers voor baby’s komen van het populaire merk Vtech. Zij vinden het hartstikke belangrijk dat kids op een leuke manier de wereld ontdekken en spelenderwijs leren. Zij maken de nieuwste modellen op het gebied van activity centers waardoor je altijd een innovatief stuk speelgoed in huis haalt. Bekijk altijd de productinformatie waarin je kunt lezen, vanaf welke leeftijd het baby telefoontje geschikt is. Heb jij een kleine Bumba fan thuis? Dan kun je een activity center aanschaffen van Studio 100. Bij dit fijne speelgoedmerk vind je alle helden van je kleintje terug in de activity centers. Dat maakt het spelen ermee extra leuk! Welke babytelefoon of speelgoedmobieltje ga jij aanschaffen?

Alles voor je baby shop je hier

Onze webshop heeft naast alle vrolijke activity centers nog veel meer leuke speeltjes voor je baby. Wat dacht je van een leuk speelkleed? Dit is ook zo’n stuk speelgoed waarmee jij, jouw kind allerlei toffe dingen laat ontdekken. Leg ‘m gezellig neer in de woonkamer en jouw kind is er urenlang zoet mee. Van schattige knuffeldoekjes tot de leerzame vormenstoof en van rompertjes tot babyschoenen: je shopt het allemaal op onze webshop.