Boxspeelgoed

Wis alle filters Filter op

Het leukste box speelgoed voor jullie ukkepuk

Jullie kleine wonder is geboren en de box staat klaar in de kamer. Een box is ideaal wanneer je huisdieren hebt of grotere kinderen. Maar een box is ook fijn om te hebben wanneer jouw baby’tje een kleine druktemaker is. Je kindje ligt heerlijk te trappelen in zijn of haar box. Maak het voor hem of haar nog leuker met het juiste box speelgoed. Wat dacht je van een schattige baby mobiel? Of een rammelaar? De kleintjes vinden het fantastisch om hiernaar te kijken. Wanneer je kleine spruit een paar maanden oud is zal hij of zij naar van alles en nog wat grijpen. Hierdoor zal je zoon of dochter zichzelf leren vermaken, maar dan moet er natuurlijk wel leuk speelgoed in de box liggen. Bekijk daarom snel  ons assortiment in baby box speelgoed!

Lekker grijpen en graaien

Ben je op zoek naar een baby mobiel? Dan ga je heel blij worden van ons aanbod in box speelgoed voor je baby. We hebben ze in allerlei soorten, stijlen en formaten beschikbaar. Zo is er voor ieder kleintje wat leuks te vinden. Wat dacht je van een exemplaar met pluizige diertjes of sterren eraan? Daar wordt elk kind blij van. Maar we hebben ook een baby mobiel met vliegtuigjes, piraten of bloemen eraan. Ze zijn allemaal even snoezig om naar te kijken. Pimp up your box met een mooie baby mobiel erboven.

Van babyboekjes tot rammelaars

Bij ons aanbod in box speel goed vind je werkelijk waar van alles. Zo hebben we bijvoorbeeld babyboekjes die gemaakt zijn van zachte badstoffen. De plaatjes in het boekje zijn net zo leuk om naar te kijken en zorgen ervoor dat jouw ukkie vormen en objecten zal gaan herkennen. Gaat je meisje of jongen mee op pad in de kinderwagen? Schaf dan een wagenspanner aan. Deze zijn in principe hetzelfde als een baby mobiel.  De meest vrolijke figuurtjes hangen eraan en je baby kan er lekker verwonderd naar kijken en graaien. Ook vind je in onze webshop leuke rammelaars. Je kindje kan hier lekker mee schudden en we hebben ze beschikbaar in verschillende vormen en kleuren. Verder hebben we nog allerlei leuke hangfiguren. Maak van de babybox een klein speelparadijsje met de favoriete speeltjes van je kind! Bekijk ons aanbod en shop waar jij naar op zoek bent.

Box speelgoed van diverse topmerken

Onze webshop heeft een groot aanbod in verschillende merken. Fijn is natuurlijk wel om te weten waar welk merk voor staat. Zo vind je bij het speelgoedmerk Haba verschillende soorten speeltjes. Van de baby mobiel tot een babyboek. Wat Haba in ieder geval belangrijk vindt is dat het speelgoed duurzaam is. Bij het merk Lilliputiens vind je veel zachte babyboekjes, wagenspanners en hangfiguren in allerlei thema’s. Alle speeltjes zijn schattig ontworpen en gemaakt van de fijnste stoffen, ideaal dus voor baby’tjes. Ben je op zoek naar een baby mobiel met schattige knuffeltjes eraan? Kijk dan bij het speelgoedmerk Sigikid. Deze komen in de meest zachte exemplaren waardoor je kind er lekker naar kan grijpen in de box. Het favoriete programma van elk kind is misschien wel Bumba. Wanneer je op het speelgoedmerk Studio 100 klikt, vind je knisperboekjes van Bumba en al zijn avonutren. Nog zo’n lievelingsfiguur is Nijntje. Ook hiervan hebben we schattige boekjes en speeltjes. Verder hebben we o.a. de speelgoedmerken Dolce Toys, Happy Horse, Yookidoo en Little Dutch. Welk speelgoedmerk kies jij?