Hobbelpaarden

Wis alle filters Filter op

Het favoriete speelgoed van ieder kind: het hobbelpaard

Het staat leuk in de kinderkamer en je kleintje kan er urenlang op heen en weer wiegen: het hobbelpaard voor kinderen. We hebben klassieke, houten varianten maar ook hele zachte exemplaren in de vorm van een mega knuffel. Het is net alsof er een ‘echte’ in het kamertje staat. Je kleine meid of jongen zal er heel veel speelplezier van hebben. Enne, een hobbelpaard hoeft echt niet per se een paard te zijn. Wij hebben ze in nog veel meer vormen beschikbaar! Wat dacht je van een stoere dinosaurus? Of een schattige bij? Wij hebben waar jij naar op zoek bent. Kies een exemplaar die mooi past in de kinderkamer en vrolijk de inrichting op! Heb je het hobbelpaard binnen maar ben je toch niet helemaal tevreden? Dan kun je het item makkelijk retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt. Schaf jouw favoriete paard aan en hobbelen maar!

Op zoek naar een hobbelpaard van hout?

Wanneer je aan een hobbelpaard denkt, schiet een houten hobbelpaard al snel door je hoofd. Deze klassieker blijft altijd in de mode en gaat lang mee door het duurzame materiaal. Wanneer je kleine meid of jongen groter wordt, kan het hobbelpaard van hout worden doorgegeven aan een jonger broertje of zusje. Dat is ideaal want zo heeft het hele gezin er veel speelplezier van. Verder staat een houten hobbelpaard erg chic in de woon- of kinderkamer. We hebben het houten hobbelpaard in diverse maten en modellen beschikbaar. Genoeg redenen om er eentje aan te schaffen toch? Bekijk in ons assortiment welk hobbelpaard van hout jij gaat shoppen.

Het schattige hobbelpaard voor baby’s

Ben je op zoek naar een hobbelpaard voor een baby van 1 jaar? Dan ga je die bij ons vinden! De meeste hobbelpaarden zijn vanaf deze minimum leeftijd. Je kunt altijd bij de productinformatie kijken voor meer info over leeftijden en andere zaken zoals materialen en extra’s. Hierdoor kom je nooit voor verassingen te staan. Het hobbelpaard voor baby’s is een schattig stuk speelgoed waar kleintjes erg blij van worden. Naast de houten hobbelpaarden hebben we ook hele schattige die in de vorm van een reuze knuffel komen. Deze lijken nog meer op een echt paard waardoor jouw kindje er flink op los kan fantaseren. Gaat je kleintje boeven vangen op zijn hobbelpaard? Of waant hij of zij zich in het wilde westen? Prikkel de fantasie van je kind met een hobbelpaard. Ook vind je op onze webshop een hobbelpaard met geluid, deze zijn nóg leuker! Kom erachter wat voor geluiden en zelfs liedjes er worden afgespeeld en hobbel mee op de muziek. Het hobbelpaard met geluid zal onvergetelijke momenten creëren voor jou en je kleintje. Kies ‘m in de vorm van een spannend dier of vrolijke kleur en de hobbel avonturen kunnen beginnen met het hobbelpaard voor kinderen.

Prikkel de fantasie en stimuleer de motoriek

Naast het feit dat je kleintje veel plezier beleeft aan zijn of haar hobbelpaard, is het ook goed voor andere dingen. Het prikkelen van de fantasie bijvoorbeeld! Je kind zal zich wanen als een coole cowboy of –girl die met zijn hobbelpaard door het wilde westen rijdt. Verder prikkelt het de bewegingsdrang van je kleine jongen of meid. Het hobbelpaard stimuleert dat je kind gaat bewegen en dit is goed voor de motoriek.

Het hobbelpaard is ook leuk als decoratie

Ben je bang dat je kind zijn of haar hobbelpaard in een hoekje laat verstoffen? Geen zorgen! Het hobbelpaard staat namelijk ook erg tof in de kamer als decoratie. En als er dan toch op gehobbeld moet worden, zet je er gewoon een grote knuffel op. Welk hobbelpaard ga jij shoppen? Je bekijkt het in onze uitgebreide collectie.