Loopwagen

Wis alle filters Filter op

Vallen en opstaan met de loopwagen

Het opgroeien van je kind gaat letterlijk met vallen en opstaan maar een loopwagen kan je kleine meid of jongen enorm helpen. De eerste stapjes worden gezet met een schattig loopwagentje voor kinderen. Van loopwagens met ingebouwde blokkendozen tot loopwagens met handige karren voorop: wij hebben waar jij naar op zoek bent. Door middel van de handige duwstang kan je kleintje zich vasthouden en tegelijkertijd zijn loopmoves showen. Voordat je het loopwagentje aanreikt, is het wel handig als jouw kleine meid of jongen al een beetje kan lopen. Loopt hij of zij al een beetje wanneer je zijn of haar handjes vasthoudt? Dan is het tijd voor het aanschaffen van een loopwagen! Dat is ook zo fijn voor de mama’s en papa’s want hierdoor hoeven jullie niet meer te helpen. Het loopwagentje doet al het werk. Heb je de loopwagen binnen en ben je niet tevreden? Dan retourneer je het item gratis bij het dichtstbijzijnde DHL punt. Welke loopwagen ga jij aanschaffen?

De schattige loopwagen voor baby’s

Ben je op zoek naar een loopwagen voor je baby? Dan ga je blij worden van ons assortiment. We hebben diverse loopwagens voor de kleintjes in verschillende soorten en maten. De eerste stappen worden gezet met de loopwagen voor baby’s! Kies voor een exemplaar met een handige bak voorop waardoor je kleine meid of jongen allerlei spulletjes kan vervoeren. We hebben zoveel verschillende loopwagens waarmee jouw kleintje de wereld kan ontdekken. Bij de ene zitten er allerlei leuke spelletjes in verborgen en de andere heeft weer interactieve eigenschappen. Dit maakt het lopen met de wagen nog leuker. Maak je kind blij met een loopwagen voor baby’s.

Op zoek naar een loopwagen van hout?

De loopwagen van hout is een ideaal stuk speelgoed omdat het extra lang meegaat. De houten materialen zorgen ervoor dat het loopwagentje niet snel stuk gaat. Het handige hieraan is dat eventuele broertjes of zusjes er ook nog mee kunnen lopen later. Daarnaast staat een houten loopwagen altijd mooi in de woonkamer waardoor het toch een beetje een onderdeel wordt van de inrichting. Shop een houten loopwagen met telramen of blokken erin. Dit maakt het lopen ermee niet alleen leuk, het is ook nog eens hartstikke leerzaam: een win-win situatie! We hebben loopwagens van hout in allerlei kleuren beschikbaar zoals roze, rood, blauw, groen of wit. Hierdoor is er altijd een geschikt loopwagentje te vinden voor iedere kleine meid of jongen.

Verschillende merken voor jouw perfecte loopwagentje

De ontdekking wagens komen van diverse topmerken op het gebied van speelgoed. Zo hebben we vrolijke loopwagens van Vtech. Veel van deze wagentjes hebben interactieve eigenschappen waardoor er gezellige liedjes en geluiden uit de loopwagen klinken. Dit maakt het lopen ermee nog leuker! Ben je op zoek naar een loopwagentje met allerlei speeltjes erin? Dan word je blij van het speelgoedmerk Janod. Je vindt hier loopwagens met blokken erin maar ook met allerlei magnetisch gereedschap. Je kind zal zich hiermee een echt monteurtje voelen. Als je liever een loopwagentje hebt zonder al teveel poespas, kun je kijken bij het merk Van Dijk Toys. Hier vind je houten loopwagens zonder allerlei verborgen speeltjes waardoor er goed geconcentreerd kan worden, op het leren lopen. Verder hebben we loopwagens van o.a. merken als Haba, Kinderfeets, Scratch en Hape.

Nog veel meer leuk speelgoed voor kleine kids

Naast al die vrolijke loopwagens hebben we nog veel meer leuk speelgoed voor je kleintje. Houdt hij of zij van lekker dobberen in bad? Kijk dan eens bij ons badspeelgoed om het badderen nog leuker te maken. Van speelkleden tot boxspeelgoed en van hobbelpaarden tot knuffeldoekjes: je shopt hier allerlei toffe speeltjes voor in de speelgoeddoos!