Bouwstenen Speelgoed

Wis alle filters Filter op

Fantaseer erop los met bouwstenen speelgoed

Je kleintje creëert de mooiste bouwwerken met zijn of haar bouwstenen speelgoed. Stapel de steentjes op elkaar en kijk wat er tevoorschijn komt. Daar komt ook een technisch inzicht bij kijken: hoe blijft het bouwwerk staan? Laat je zoon of dochter erachter komen met het populaire bouwplaten speelgoed. Van lichtgevende tot magnetische bouwstenen: in onze webshop vind je het allemaal. Spreid de blokjes uit op de grond en het bouwen van de hoogste constructies, kan beginnen! Het is het favoriete stuk speelgoed van ieder kind want ze zijn er urenlang zoet mee. In de productinformatie vind je nog meer speciale info die je moet weten over de bouwstenen. De bestelling kan je altijd retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt. 3, 2, 1... Bouwen maar!

Stapel zo hoog als je kan met magnetische bouwblokken

Elke architect in de dop heeft een set magnetische bouwblokken in zijn of haar leven nodig. Het handige aan de magnetische bouwblokken is dat je ze super hoog op elkaar kunt stapelen, zonder dat ze omvallen! Ook hoeven de blokken niet compleet in elkaar te passen, de magneet zorgt ervoor dat alles op zijn plek blijft zitten en staan. Magnetische bouwblokken zijn super modern op het gebied van bouwstenen. Schaf snel een set magnetische bouwblokken aan voor jouw kleintje!

Plastic bouwstenen zorgen voor de mooiste creaties

Verder hebben we diverse plastic bouwstenen in ons assortiment. De vrolijke kleuren zorgen ervoor dat de bouwsels er feestelijk bijstaan in de woon- of kinderkamer. In ons assortiment vind je diverse sets met honderden stukjes plastic bouwstenen. Maak een knus huis, reuzenpop of snelle wagen: de keuze is helemaal aan je zoon of dochter. Naast dat het bouwstenen speelgoed voor veel vermaak en vertier zorgt, is het ook educatief. Het zorgt ervoor dat kleine kids erop los kunnen fantaseren en de mooiste creaties maken. Ook wordt het technische inzicht gestimuleerd omdat er goed gekeken moet worden hoe de blokjes op elkaar passen.

Duurzame, houten bouwstenen gaan extra lang mee

Naast de magnetische en plastic bouwstenen hebben we ook nog een groot aanbod in houten bouwstenen. Dit materiaal is duurzaam waardoor het langer meegaat dan andere bouwsteentjes. Dat is fijn want zo kunnen jongere broertjes en zusjes er ook mee spelen! We hebben bijvoorbeeld constructie sets met handleidingen om de coolste wagens te bouwen, maar je kleintje kan natuurlijk ook zijn eigen ingeving erop loslaten! Wakker de creatieve architect in je kind aan met het leukste bouwstenen speelgoed. Bang voor troep in huis? Dan schaf je een handige bouwsteentjes opbergdoos aan! Hierdoor raakt je koter zijn stenen nooit meer kwijt en hebben jullie een opgeruimd huis.

De leukste speelgoedmerken

Hét merk voor bouwstenen is misschien wel het populaire merk Lego. De steentjes komen in allerlei kleuren waardoor de bouwsels een feest zijn om naar te kijken. Naast de stenen zitten er nog een heleboel andere leuke elementen in de Lego sets. Doe in het ideeёnboekje inspiratie op en het bouwen kan beginnen! Is jouw kleintje gek op flashy lichten? Dan moet je kijken bij het merk Light Stax. De naam verklapt het al: hier vind je opvallende, lichtgevende bouwstenen. Maak een eigen nachtlamp of decoratieve verlichting en jouw kleine meid of jongen hoeft nooit meer in het donker te zitten. Laat het bouwstenen speelgoed van Plus-Plus de fijne motoriek en concentratievermogen van je kind stimuleren met hun bouwstenen. Alle blokjes hebben 1 simpele vorm waardoor je dochter of zoon de mooiste 2D en 3D bouwwerken maakt. Hiervoor hoeven alleen de blokjes in elkaar geschoven te worden. Simpeler en leuker gaat het bouwen niet worden! Verder shop je hier toffe constructie sets van Viga Toys. De sets zijn voorzien van montagemateriaal en allerlei onderdelen waardoor het de droom van iedere, kleine techneut is.