Modelbouw Speelgoed

Wis alle filters Filter op

Modelbouw is voor alle leeftijden

Ben je op zoek naar een modelbouw vliegtuig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maar het zijn niet alleen vliegtuigjes die we hebben, bij ons vind je ook raketten, auto’s en allerlei andere ruimtevoertuigen. Dat beloofd een boel heerlijk gefröbel! Modelbouw is een vermakelijke hobby waarmee je kind ook allerlei vaardigheden leert. Dit komt omdat er goed nagedacht moet worden hoe zo’n vliegtuigje nou in elkaar moet worden gezet. Wanneer je kind dit eenmaal heeft uitgevogeld en in elkaar heeft gezet, kan het op een mooi plekje worden gezet. Hierdoor geniet je nog jaren van zo’n modelbouw voertuig. Klaar voor de start? Bouwen maar!

De kalmerende werking van modelbouw

Modelbouw is zoveel meer dan alleen een beetje friemelen met lijm en penseeltjes. Het in elkaar zetten van bijvoorbeeld een modelvliegtuig, werkt hartstikke rustgevend. Dit komt omdat er langzamerhand naar een resultaat wordt toegewerkt. Het is ook een werkje dat je kleintje samen met jou kan doen, daarmee wordt modelbouw voor je kind nog leuker. Wanneer je er even niet meer uitkomt met het opzetten, dan leg je het gewoon weg en pak je het de volgende dag weer op. Lekker priegelen doe je met houten modelbouw of plastic modelbouw. Welke kies jij?

Ga jij voor een auto of straaljager?

We hebben verschillende soorten modelbouw voertuigen. Ieder kind is natuurlijk weer anders en daar hoort ander soort speelgoed bij. Modelbouw boten en schepen zijn er voor de echte kapiteins onder ons. Net zo leuk zijn de modelbouw auto’s. We hebben ze in klassieke uitvoeringen maar ook in sportwagens. In het bouwpakket zit altijd een handleiding die instructies geeft, hoe het voertuig in elkaar moet worden gezet. Wanneer je verf en penselen in huis hebt kun je ook nog de auto of het vliegtuig naar smaak schilderen.

De tofste Star Wars uitvoeringen

Is jouw kind gek van Star Wars films? Dan hebben we bouwpakketten waar hij of zij heel blij van wordt. Zo hebben we de Millennium Falcon waar Han Solo of Rey in vliegen en we hebben de spannende First Order Heavy Assault Walkers. Met al dit enerverende speelgoed is jouw kleine urenlang zoet. Modelbouw is zo’n leuke hobby dat je kind het waarschijnlijk, wanneer hij volwassen is, nog steeds doet. Het is een hobby voor jong en oud. Daarom is het niet zomaar een stuk speelgoed, maar ook een heerlijke besteding van de dag.

Diverse speelgoedmerken

De modelbouwkits zijn van de speelgoedmerken Revell en Megableu. Het grootste assortiment vind je bij Revell. Dit is misschien wel hét merk als het op modelbouwkits aankomt. Ze hebben een breed assortiment in schaalmodellen uit plastic en gegoten metaal. Het merk Megableu heeft een modelbouwkit voor een coole motor. Maak van jouw kind een garagehouder in spé met dit stoere motormodel. Dit zal alle fijne kneepjes aan je kind leren over de werkingsprincipes van een motor. Bekijk snel in ons assortiment voor welke modelbouwkit jij gaat!

Nog zoveel meer dan alleen modelbouwkits

Het fijne aan onze webshop is dat wij de one stop shop voor jou en je kind zijn. Heb je bijvoorbeeld ook een nieuw kledingstuk nodig? Dan kun je ook dat bij ons shoppen. Van sneakers tot winterjassen en van blouses tot mutsen: in onze webshop vind je het allemaal. Wanneer je niet helemaal tevreden bent met een artikel, kun je het eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt.