Wis alle filters Filter op

Speelhuisjes

Wis alle filters Filter op

Urenlang speelplezier met het speelhuisje

Niks is zo spannend als een speelhuisje buiten: het is de droom van iedere ukkepuk. Lekker stoeien, spelen en ravotten in de tuin wordt nog leuker met een speelhuis waar jouw koter zich in kan terugtrekken. Een speelhuisje in de tuin zorgt voor eindeloos veel avonturen en speelplezier. We hebben simpele maar ook hele uitgebreide met een glijbaan en/of zandbak. Het is maar net waar jij naar op zoek bent! Wil je weten vanaf welke leeftijd het speelhuisje geschikt is? Dan kun je de productinformatie even checken. Hierin staat alles omtrent de minimumleeftijd en het materiaal waarvan het speelhuisje is gemaakt. Ben je niet helemaal tevreden met het product? Dan kun je deze eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt. Zoek snel jouw ideale speelhuis!

Het duurzame houten speelhuisje

De speelhuisjes in ons assortiment zijn gemaakt van verschillende houtmaterialen. Ook zijn ze eenvoudig om in elkaar te zetten. De meeste zijn weerbestendig waardoor het hout van goede kwaliteit blijft. Je kunt kiezen voor een vrolijk kleurtje zoals rood of groen maar we hebben ook rustige houtkleuren. Een ding is zeker en dat is dat het speelhuisje een mooie toevoeging voor in de tuin is. We hebben ook gecombineerde huisjes zoals het houten speelhuisje met glijbaan. Deze staan op een hoog plateau waardoor je kleintje zo van de glijbaan af kan roetsjen. Dubbel zoveel plezier! De speelhuisjes die op palen staan, zijn te bereiken via een klimladder. Daarnaast zijn sommige uitgebreid met een veranda. De huisjes hebben deuren, ramen en zelfs schoorstenen… Net een ‘echt’ huisje, toch?

Geef het een warm thuisgevoel

Nog leuker is om het speelhuisje een echt thuisgevoel te geven en er andere speeltjes in te leggen. Wat dacht je van een spannend speelkleed en wat poppen of knuffels? Verzamel alle vriendjes van je kleine bij elkaar en breidt het speelhuisje uit. Je kunt het plekje helemaal aankleden zoals je kind wil.

Speelhuisjes voor kleine en grote tuinen

Ons assortiment heeft kleine en grote speelhuisjes. Wanneer er niet zoveel ruimte in de tuin is, kan er een kleiner speelhuisje worden aangeschaft. En of je nu een klein of groot budget hebt: wij hebben speelhuisjes in verschillende prijsklassen. Buitenspelen is gezond en een speelhuisje zorgt voor extra speelplezier in de tuin. Bekijk snel ons assortiment en kies jouw favoriete speelhuis.

Welk speelgoedmerk kies jij?

We hebben speelhuisjes van verschillende speelgoedmerken. Zo vindt speelgoedmerk EXIT het belangrijk om kinderen en ouders blij te maken. Door middel van de coole en mooie ontwerpen wil EXIT zorgen voor net dat beetje extra speelplezier zodat buitenspelen een écht feestje wordt. Bij EXIT vind je eenvoudige huisjes maar ook uitgebreide speelhuisjes met glijbaan. Speelgoedmerk TP Toys vindt het belangrijk dat de prijs-kwaliteitverhouding goed in balans is. Je vindt hier eenvoudige speelhuisjes in een mooi design. Kies voor het speelgoedmerk dat het beste bij jou en je kind past!

Nog veel meer dan alleen speelhuisjes

Onze webshop heeft nog veel meer dan alleen mooie speelhuisjes. Je vindt bij ons ook een groot aanbod in kinderkleding. Van schoenen tot jassen en van tops tot broeken: in onze webshop winkel je eenvoudig in een keer alles bij elkaar.