Sport en spel

Wis alle filters Filter op

Sport en spel speelgoed voor buiten

Het buitenspelen kan beginnen met al dat leuke sport en spel speelgoed! Op het grasveld achter een bal aanrennen, proberen om de grootste bellen te blazen en de mooiste creaties op de stoep krijten: je vindt al dit leuke speelgoed in ons assortiment. Buitenspelen is gezond voor kinderen en wordt nu nog leuker met de juiste speeltjes. Wanneer het zonnetje buiten schijnt en de temperaturen aangenaam zijn, zal je kleine al gauw naar buiten willen met zijn of haar vriendjes. Geef hem of haar een frisbee of wat knikkers mee en je kind is good to go. Deze kleine speeltjes nemen niet veel ruimte in en zijn gemakkelijk mee te nemen. Dat maakt het spelen ermee nog aantrekkelijker. In onze filter kun je aangeven waar jij naar op zoek bent. Van foamrakets tot skippyballen  en van jongleervoorwerpen tot jeu-de-boules: we hebben voor ieder kleintje het juiste speelgoed. Niet zo’n groot budget? Geen probleem! Ook dan hebben we vermakelijk speelgoed. Vink het aan in de prijzencategorie en je vindt het speelgoed dat voldoet aan jouw wensen.

Buitensporten met de leukste speeltjes

Rondrennen en sporten in de frisse lucht vinden kleine kinderen heerlijk. Geef je kleine een voetbal mee en kom erachter of er een Ronaldo of Messi in hem of haar schuilt. Ren achter de voetbal aan en scoor een doelpunt. Sommige ballen kunnen weer worden opgepompt met een balpomp en dat is handig want zo kunnen ze nooit zacht worden. We hebben ballen om mee te voetballen in allerlei formaten, kleuren en patronen zodat er voor iedere stoere meid of jongen een mooie bal te vinden is. We hebben nog veel meer spannende spellen voor buiten. Gooi ringen om doelwitten heen met ons curling speelgoed of schaf een mooie boomerang aan. Werp de boomerang zo ver je kan en kijk of die bij je terugkomt. Is jouw kleine een circusartiestje? Schaf dan een diabolo set aan voor hem of haar. Dit speelgoed is perfect om de mooiste kunstjes mee te doen. Zeker weten dat je kindje indruk zal maken op zijn of haar vrienden en vriendinnetjes. Bounce, bounce bounce! Op een skibbybal dendert je kleintje het hele huis door. Ga op en neer met de leukste skippyballen voor kleine kinderen. Door omhoog en omlaag te springen, gooit je kindje zich als het ware op en neer in de lucht. Nog een leuke buitensport is skateboarden. Naast alle coole tricks die je ermee kunt doen, is het ook een handig vervoersmiddel. Je kind rolt van A naar B met zijn toffe skateboard.

Tof speelgoed voor op het schoolplein

Voor op het schoolplein is knikkeren een vermakelijke bezigheid. Het leuke aan knikkeren is dat je begint met een netje knikkers en eindigt met allerlei andere knikkers. Verlies je? Inleveren die knikker! Win je? Dan mag je de knikker van je tegenstander houden. Een ouderwets spelletje dat kinderen vandaag de dag nog steeds fantastisch vinden. Net zo leuk zijn de bellenblaas items. Aan dit compacte speeltje kunnen kleine kinderen veel plezier beleven. Blaas grote en kleine bellen en kijk hoe lang ze heel blijven. Houdt jouw kind meer van legertje spelen? Schaf dan een foamraket of speelgoedpistool aan! Zwaai de hendel om en de zoeker omhoog om de opname te stabiliseren. Richt jouw foamraket op je target en draai de hendel omhoog om te vuren. De strijd kan beginnen met een foamraket of speelgoedpistool voor kleine kids. Verder is stoepkrijt een onmisbaar item voor in huis. Wanneer het lekker weer is buiten kunnen er allerlei spelletjes gedaan worden met stoepkrijt. Maar je kinderen kunnen er ook lekker mee op de stoep kladderen. Een ideaal item dus waarmee kleintjes urenlang zoet zijn.