Waveboards

Wis alle filters Filter op

Het coolste vervoersmiddel is een waveboard

Weleens gehoord van een waveboard? Waarschijnlijk wel! Kids vinden dit ‘vernieuwde skateboard’ namelijk fantastisch. Bij ons kun je het perfecte waveboard kopen. Het is een hele sport op zich en wanneer je kind er voor het eerst op staat, kan het nog knap lastig zijn. Het is namelijk de bedoeling dat het waveboard op de grond ligt en dat je kleintje met een voet op het voorste blad staat om zich af te zetten. Het waveboard blijft doorrollen door met de achterste voet te blijven bewegen. Zo simpel kan waveboarden zijn! Het is wel goed om te blijven oefenen. Je kindje zal merken dat hij of zij steeds beter wordt en zal de lol ervan steeds meer gaan inzien. Het brengt je namelijk niet alleen van A naar B, je kunt er ook allerlei trucjes mee leren. Wel is het dan slim om beschermende kleren aan te trekken omdat je kind sneller valt wanneer hij of zij trucjes oefent.

Verschillende waveboards

We hebben twee verschillende soorten waveboards. Zo is er de Ripstik en de Wave. Ze rijden allebei bijna hetzelfde maar zijn verschillend in uiterlijk en uitstraling. Waveboards van Wave kwamen als eerste op de markt en hebben grotere decks waardoor het makkelijker is om erop te staan. De Ripstik heef een middenbar die langer is dan de Wave. Daarnaast lijkt het alsof je hoger staat tijdens het rijden op de Ripstik.

De mooiste designs

De designs van de waveboards zijn in ieder geval prachtig. Waveboards van Razor Ripstik zijn wat eenvoudiger en hebben een kleur zoals blauw, rood en zwart. Wanneer je van eenvoudige ontwerpen houdt, kun je een kijkje nemen bij dit merk. Mag het van jou wel wat kleurrijker en opvallender? Dan kun je een StreetSurfing Board Wave aanschaffen die in allerlei kleuren van de regenboog komen. Daarnaast hebben ze drukke prints met geometrische vormen. Hiermee weet je zeker dat jouw kind helemaal de blits maakt op straat bij zijn of haar vriendjes of vriendinnetjes. Kies een waveboard dat bij jouw kindje past.

Geschikt voor verschillende leeftijden

Weet je niet helemaal voor welke leeftijd de waveboards geschikt zijn? Dan kun je altijd de productinformatie checken. Hierin staat alle belangrijke informatie in een kort overzicht weergegeven. Zo hebben we een waveboard voor de leeftijd van 5 jaar maar ook vanaf 8 jaar. Dus hoe groot je kind ook is, wij hebben het juiste board voor hem of haar! Wist je dat het ook nog eens erg goed is voor het lichaam? Door het maken van slalom bewegingen kom je vooruit zonder dat je kind hoeft te steppen. Hierdoor worden alle spieren in het lichaam getraind. Het werkt eigenlijk een beetje hetzelfde als snowboarden maar dan op een verharde weg.

Voor stoere jongens en coole chicks

Het waveboard is een leuk alternatief voor een kinderfiets of -step. Zo kan je kind het vervoersmiddel lekker afwisselen wanneer hij of zij gaat spelen of naar school moet. Daarnaast zijn ze makkelijk op te bergen en is het een leuk cadeau voor zowel jongens als meisjes. Zoek daarom snel jouw favoriete waveboard uit en maak jouw kleintje blij!

Meer dan alleen speelgoed

We hebben nog veel meer leuke hebbedingen voor je kind. Ben je nog op zoek naar nieuwe kleding voor je zoon of dochter? Dan ga je heel blij worden van wat onze webshop allemaal te bieden heeft. Van jurkjes tot blouses en van broeken tot schoenen: je vindt het hier allemaal. Het handige is dat je in een keer klaar bent met winkelen. Breidt de kleding- en speelgoedcollectie van je ukkie uit met de leukste spulletjes.