Darten

Wis alle filters Filter op

Een dartbord voor de hele familie

Een dartbord kopen? Dat kan op onze webshop! Van elektronische tot klassieke dartborden: wij hebben waar jij naar op zoek bent. Mik de pijlen op de juiste plekken en scoor zo hoog mogelijk. Dit ouderwetse spel is gezellig voor de hele familie. Waar het eerst vooral gespeeld werd in Engelse pubs is darts nu ook razend populair in ons kikkerlandje. Schuilt er in jouw kleintje een Raymond van Barneveld? Kom erachter met het dartbord. Onze webshop biedt ook de bijbehorende dartpijlen of een dartmat. Hierdoor kun je op onze webshop in een keer alle benodigde dartspullen aanschaffen. Mik, schiet en scoor met dit vermakelijke gezelschapsspel! Nog leuker is dat het met de hele familie gespeeld kan worden. Hang het dartbord op aan de muur and let the games begin! Heb je de items binnen en ben je niet helemaal tevreden? Dan kun je de dartspullen retourneren bij het dichtstbijzijnde DHL punt bij jou in de buurt.

Het juiste dartbord met de bijbehorende dartpijlen

Op onze webshop vind je zowel traditionele als elektronische dartborden. Het dartbord kun je het beste uitkiezen aan de hand van de dartpijlen. Bij steel tip dartpijlen past een traditioneel dartbord en bij soft tip dartpijlen past een elektronisch dartbord. Voor kleine kids is een elektronisch dartbord een uitkomst omdat de soft tip dartpijlen van plastic zijn gemaakt. Hierdoor kan je kind zich niet opeens pijn doen aan zijn of haar dartpijlen. Dit maakt het spelen ermee een stuk veiliger waardoor de kids op een speelse wijze kunnen leren darten. De puntentelling van een elektronisch dartbord is anders: deze gaat automatisch. Ben je op zoek naar een dartbord voor jezelf? Dan kun je een traditioneel dartbord aanschaffen met steel tip dartpijlen. Deze pijlen blijven goed zitten in het bord en zullen er niet uitvallen wat de puntentelling een stuk makkelijker maakt. Kies het dartbord uit dat bij jullie past! Wij hebben de juiste dartborden en –pijlen voor zowel beginners als professionals.

Hang het dartbord op in een dartkabinet

Het dartbord kun je ophangen in een dartkabinet oftewel een dartbord kast. Het dartkabinet is afsluitbaar en elk exemplaar heeft weer een stoer uiterlijk. Het handige aan zo’n dartbord kast is dat het dartbord niet zo opvallend in de woonkamer hangt. Is het tijd om te darten? Dan doe je de kast open en kan het spel beginnen! Het dartkabinet hebben we in diverse uitvoeringen. De ene klassiek en de andere met een coole print erop. Hang zo'n dartbord kast op in huis en maak het tot een onderdeel van je woonkamer!

De dartmat beschermt en zorgt voor de juiste afstand

De dartmat, het is een onmisbaar item tijdens een potje darten. De mat beschermt de vloer tegen vallende pijlen, deze kunnen de grond namelijk flink beschadigen. Wanneer je een dartmat uitrolt zorg je ervoor dat dit niet kan gebeuren. Daarnaast geeft het ook de afstand weer vanaf welke plek je de dart moet gooien. Een win-winsituatie toch? Creeer je eigen dartarena en schaf jouw perfecte dartmat aan!

De favoriete merken van darters

Met onze handige filter kun je aanvinken van welk merk jouw dartspullen moeten zijn. Zo vind je bij het merk Karella verschillende dartborden en –pijlen die scherp geprijsd zijn. Wanneer je een wat minder groot budget hebt, vind je bij dit merk jouw ideale dartspullen.  Een populair merk onder darters is Winmau Darts. Hier vind je dartspullen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding waardoor het een geliefd merk is onder professionals. Op zoek  naar een elektronisch dartbord? Dan kun je het beste shoppen bij Innergames. Laat het potje darten maar beginnen, hét spel voor vrienden en familie.