dartborden

Wis alle filters Filter op

Dartbord kopen? Kies voor een elektrische of traditionele

Een dartbord kopen? Dat doe je op onze webshop! Darten is een van de meest bekende sporten en met ons uitgebreide assortiment in dartborden en-spullen kan het spel beginnen. Gooi de dartpijl in de roos en haal een zo hoog mogelijke score. Schuilt er in jou of je kind een echte darter? Kom erachter met onze dartspullen. Je shopt hier zowel elektrische dartborden als traditionele dartborden. Op zoek naar een dartbord surround? Die hebben wij ook in ons assortiment. Shop het bord dat het beste bij jou en/of het gezin past. Kies voor het elektronische dartbord als je liever dart met soft-tip dartpijlen. Gooi je liever met steeltip dartpijlen? Dan past het traditionele dartbord beter bij jullie. Je hangt het dartbord eenvoudig aan de muur en het darten kan beginnen. Vergeet niet bij onze andere dartspullen te kijken om je hele dartuitrusting compleet te maken. Heb je de bestelling binnen en ben je niet helemaal tevreden? Dan stuur je het pakketje eenvoudig retour bij een DHL punt bij jou in de buurt.

Verschillende dartborden

Al die verschillende dartborden maken het soms lastig met kiezen. Want welk dartbord moet je nou kopen? Een elektrisch dartbord? Of toch een traditionele? Het verschil zit ‘m in de dartpijlen en puntentelling. Zo dart je met soft-tip dartpijlen op een elektronisch bord. De punt van deze dartpijlen is gemaakt van plastic. Dit maakt het darten een stuk veiliger waardoor kinderen er ook mee kunnen spelen. Daarnaast is het elektronische dartbord ook erg geschikt voor beginnende darters. Bij een elektronisch dartbord scoor je al punten wanneer de pijl het bord raakt. Dit is ook wanneer de dartpijl uit het bord valt: de punt telt alsnog. Met een elektronisch dartbord kun je op een vermakelijke manier leren darten. Zijn jullie al wat vergevorderde  darters? Dan is het traditionele dartbord met steeltip dartpijlen helemaal wat voor jullie! Wil jij jouw dartbord naar verschillende plekken meenemen? Shop dan een dartbord standaard. Met een draagbare standaard verplaats je het dartbord eenvoudig van A naar B en kun je darten waar je maar wilt.

Hang het dartbord op in een dartkabinet

Wil je het dartbord liever opbergen in een kast? Dan kun je een dartkabinet aanschaffen. We hebben diverse modellen met prints of in neutrale kleuren. Met een dartkabinet hangt het dartbord niet pontificaal in huis. Doe het kastje open en het darten kan beginnen! In de deurtjes kun je de puntentelling opschrijven en de dartspullen in opbergen. Ideaal toch? Bekijk snel welk dartkabinet jij gaat aanschaffen. In de productinformatie vind je alle info die je moet weten omtrent het dartkabinet.

Merken voor professionals en beginners

Bij het kopen van een dartbord, komen verschillende merken aan bod. Veel professionele darters, darten met de spullen van Winmau. Dit is een erg populair merk onder beginners en professionals. Je shopt hier elektronische dartborden en traditionele dartborden. Bij sommige exemplaren komen zelfs bijpassende dartpijlen. Dit is fijn want dan heb je in een keer alles bij elkaar geshopt. Ook bij het merk Unicorn kun je terecht voor professionele dartborden. Ben je op zoek naar een dartbord voor je kleintje? Dan kun je kijken bij het merk Karella. Je vindt hier kleine, magnetische dartborden  die geschikt zijn voor kids vanaf 3 jaar.

Dartpijlen en dartmatten

Maak je dartuitrusting helemaal compleet met een dartkabinet, dartmat en dartpijlen. Ook deze items shop je eenvoudig op onze webshop. Dart erop los als Michael van Gerwen met professionele spullen of kies voor beginners dartpijlen met een soft tip. Geniet met vrienden en familie van darts: een van de meest de bekendste spellen ter wereld.