Wis alle filters Filter op

dartmatten

Wis alle filters Filter op

Dartmat voor elke kleine darter

Dartmat kopen? Dat doe je op kleertjes.com! Op onze webshop vind je verschillende soorten dartmatten waarmee je van elke wedstrijd een professionele maakt. Eigenlijk zijn ze gewoon onmisbaar tijdens een potje darten. Het beschermt de vloer en zorgt ervoor dat je de dart gooit van de juiste afstand. Je shopt hier verschillende soorten dartmatten. Kies je voor een foam dartmat, stoffen dartmat of rubberen dartmat? De keuze is helemaal aan jou! Onze dartmatten zijn speciaal ontworpen om binnen te gebruiken. De dartmat is razend populair onder dartspelers die regelmatig een pijltje gooien. Door middel van een dartmat voorkom je dat de punten van de dartpijlen in de vloer komen. En door middel van de throwline sta jij altijd op de juiste afstand. Genoeg redenen om een dartmat aan te schaffen, toch? Bekijk in ons aanbod de dartmat die het beste bij jouw potje past. Je kunt ook altijd gebruikmaken van onze behulpzame filter. Hierin vink je het budget en merk aan waardoor je binnen no time de perfecte dartmat hebt gevonden.

Dartmat van rubber of stof

Er zijn veel diverse dartmatten te vinden maar een ding hebben ze met elkaar gemeen en dat is de throwline (oche) waarmee je altijd op de goede afstand tot het bord staat. Kies voor een rubberen dartmat wanneer je er zeker van wilt zijn dat die goed op de grond blijft liggen. Het fijne aan een dartmat van rubber is dat die niet omkrult en dat je ‘m makkelijk kunt schoonmaken. Een dartmat is eigenlijk een musthave voor iedere darter. Want zeg nou eerlijk: niemand wordt toch blij van een scherpe dartpijlpunt in de vloer? Schaf daarom snel jouw dartmat aan en laat het potje maar beginnen!

De ideale Dartmat kopen

De dartmat wordt vaak later pas aangeschaft omdat je dan pas merkt hoe belangrijk zo’n item is voor een potje darten. Meestal shop je als eerste een dartbord en een set pijlen maar al gauw volgt een dartmat. Deze kun je aanschaffen van verschillende soorten materialen. Zo wordt de rubberen dartmat vaak gebruikt bij professionele darttoernooien. De carpet dartmatten zijn weer populair voor thuis darters. Dit komt door hun mooie designs waardoor het niet erg is om er eentje in huis te hebben liggen.

Geen dartpijlen meer in de vloer

Voor de darter die regelmatig een pijltje gooit is een dartmat onmisbaar. Shop een exemplaar van stof of rubber en je bent helemaal klaar voor je dartwedstrijd. Je kunt de dartmat ook shoppen op breedte. Hierbij ligt het maar net eraan hoe groot de ruimte is waar de dartmat in komt te liggen. Hoe breder de dartmat, hoe beter. Hierdoor wordt de vloer nog meer beschermd tegen dartpijlen die mogelijk op de grond afketsen. Een dartmat is een goede investering voor elke darter. Op onze webshop vind je diverse dartmatten van hoge kwaliteit waardoor je ze lang kunt gebruiken. Ook zijn ze eenvoudig op te rollen en mee te nemen. Hierdoor kun je ook ergens anders een pijltje gooien. De dartmat zorgt voor een eerlijke wedstrijd. Ieder potje begint namelijk bij werpen vanaf de juiste afstand.

Maak je dartuitrusting compleet met een dartbord en -pijlen

Je shopt een complete dartuitrusting op kleertjes.com. Zo kun je hier elektronische en traditionele dartborden aanschaffen en verschillende pijlen. Ons merkenaanbod bestaat uit populaire merken onder veel professionele darters. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een goede prijs-kwaliteitsverhouding en kun jij erop los darten!