dartpijlen

Wis alle filters Filter op

Van soft-tip dartpijlen tot steeltip dartpijlen

Dartpijlen kopen? Dat kan op onze webshop! Mik, schiet en raak het dartbord met jouw ideale dartpijlen set. Of je nou op zoek bent naar soft-tip dartpijlen of steeltip dartpijlen, je vindt het op onze webshop. Van Michael van Gerwen dartpijlen tot Mark Webster dartpijlen en van Paul Nicholson dartpijlen tot Bobby George dartpijlen: wij hebben waar jij naar op zoek bent. Gooi gezellig een pijltje met vrienden en familie met jouw ideale set. De dartpijlen komen altijd in een setje van 3 en je kunt zelf kiezen hoeveel de pijl weegt. Zo vindt de ene darter het fijn om met lichte dartpijlen te gooien en de andere heeft liever een zwaarder exemplaar. In de productinformatie kun je alles vinden omtrent het gewicht van de dartpijlen. We verkopen dartpijlen van 23 en 24 gram maar ook van 18 gram. De dartpijl bestaat uit een flight, shaft, barrel en een pijl. De scherpe punt van een steeltip dart zorgt ervoor dat de pijl in het bord blijft zitten. Darts die wat zwaarder in gewicht zijn, zorgen ervoor dat die beter in de hand ligt. Maar let op: hoe zwaarder de pijl, hoe sneller die uit het dartbord valt.

Leren darten doe je met onze soft-tip dartpijlen

Voor kleine kids die graag willen leren darten, kun je soft-tip dartpijlen aanschaffen. De punt is gemaakt van plastic en dat is fijn want hierdoor kan je kind zich niet opeens pijn doen aan zijn of haar dartpijlen. Dit maakt het spelen ermee een stuk veiliger waardoor kleine kids op een speelse wijze kunnen leren darten. Bij de softtip dartpijlen hoort ook een ander dartbord, namelijk het elektronische dartbord. Hier gaat de puntentelling automatisch en blijft de score ook staan wanneer de pijl uit het dartbord valt. Shop jouw ideale dartpijlen set op onze webshop.

Darten op professioneel niveau met steeltip dartpijlen

Ben je als volwassene op zoek naar dartpijlen? Dan kun je een van onze steeltip dartpijlen shoppen. De pijlpunten van de steeltip dartpijlen hebben we in verschillende uitvoeringen. Zo kun je exemplaren shoppen met ribbels en gelaserde patronen. Deze moeten ervoor zorgen dat de dart niet uit het bord valt. Je wilt natuurlijk niet je punten verliezen! Ook hebben de pijlpunten diverse lengtes tussen de 25 mm en 45 mm. In de barrel van de dartpijl zit het gewichtje die ervoor zorgt dat de pijl goed in de hand licht. Aan de puntpijl zit de shaft vast waarvan je de lengte naar smaak kunt shoppen. De ideale lengte van de shaft ligt helemaal aan jouw gooistijl. Alleen door het gewoon te doen, zul je erachter komen wat het beste bij jou past. De flight zit aan het einde van de pijl en zorgt ervoor dat de dart door de lucht zweeft. Probeer verschillende flights uit en kom erachter wat jouw ideale dartpijl is.

De beste merken op het gebied van darten

Professionele darters zullen blij worden van ons merkenaanbod. Winmau en Karella zijn bekende namen in de dartwereld. Met hun dartpijlen kun je op professioneel niveau darten. Nog leuker is om een set aan te schaffen van jouw favoriete darter! Denk aan Mark Webster, Mervyn King, Andy Hamilton en Michael van Gerwen. You name it: onze webshop heeft het.

Maak je collectie compleet

Je dart uitrusting is nog niet compleet zonder het juiste dartbord, een bijpassende dartmat en een dartkabinet. Alle spullen die je nodig hebt omtrent deze populaire sport, winkel je in één keer bij elkaar op onze webshop. Wel zo makkelijk toch? Bekijk daarom ook eens onze andere productcategorieën.