Educatieve spellen

Wis alle filters Filter op

Spelenderwijs leren met educatieve spellen

Leren saai? Echt niet! Met onze educatieve spellen wordt leren leuker dan ooit. Schuif met je kleintje aan tafel en pak een educatief spel erbij. In de educatieve spellen zitten allerlei spannende opgaven verstopt. Zo moet je bij de ene schatkisten zoeken en bij de andere getallen optellen. Leren uit boeken wordt verleden tijd met onze educatieve games. Het spel zorgt voor interactie met je kleine meid of jongen waardoor de informatie langer en beter blijft hangen. Ook zul je merken dat je kleintje er veel lol in krijgt waardoor hij of zij vaker dit soort spelletjes wil doen. Kijk van tevoren wel even bij de productinformatie vanaf welke leeftijd het educatiespel geschikt is. Zo hebben we educatieve spelletjes voor kinderen vanaf 5 jaar maar ook educatieve spellen voor kinderen vanaf 2 jaar. Kies voor een educatief spel of een experimenteerset en het onderzoeken kan beginnen! Heb jij al hét spel voor je kind ontdekt? Bekijk het in ons uitgebreide assortiment. Mocht je de bestelling ontvangen hebben en niet tevreden zijn, dan kun je het speelgoed eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt.

Van het leren van muzikale melodieёn tot het redden van dieren

Spelend leren doe je met een educatief spel maar welke moet je nou kiezen? We hebben zoveel verschillende soorten beschikbaar dat er voor ieder kleintje wel een geschikte tussen zit. Voor kids die dol zijn op dino’s kun je een educatie spel aanschaffen waarbij je dino’s moet redden op een eiland. Bouw, puzzel en schuif de juiste stukjes in elkaar. Een enorm spannend spel met tientallen opdrachten erin.  Ook leuk om aan te schaffen voor je ukkepuk is het welbekende muziekboek. Hoe klinkt een tuba? En wat is een snaarinstrument? Laat je kleintje het ontdekken met zijn of haar muziekboek. Er kan geluisterd en gecomponeerd worden waardoor het muziekboek ervoor zorgt, dat je kleine meid of jongen een muzikaal talent wordt.

Experimenteer erop los met een eigen lab

Net zo leuk als de educatieve spellen, zijn de experimenteersets. Zo hebben we een science kit voor sleepover parties. Maak een eigen lichaamsgel met glitters, suikerscrub, gezichtsmaksertjes met een regenboogmotief en nog veel meer!  Geef jezelf een make-over en gebruik je brains met deze geweldige experimenteerset. Is jouw kind meer een zoetekauw? Dan kun je een sweet factory aanschaffen. Met deze experimenteerset kun je eigen snoepjes maken en experimenteren met verschillende smaken. En we hebben nog zoveel meer toffe experimenteersets. Van sporenonderzoek tot robots maken en van een eigen laboratorium tot het creëren van lipsticks: wij hebben waar jij naar op zoek bent. Maak het wetenschappertje in je koter los met een van onze fantastische experimenteersets.

Verschillende topmerken op het gebied van educatie spellen

Ons merkenaanbod is divers en verrassend. Zo hebben we een groot aanbod in speelgoed van het populaire merk Haba. Je shopt hier rijg- en telspellen en magneetspeldozen in de welbekende Haba stijl. Zijn jullie meer van de quizzen? Dan is het merk Identity Games wellicht iets voor jullie. Probeer als eerste antwoord te geven op de vraag en bekroon jezelf tot winnaar. Met een van de flitsende quizzen van Identity Games is het nooit saai! Bij het beroemde merk Jumbo zijn de speelmogelijkheden eindeloos. Zo ook met hun educatie spellen. Van het ontdekken van vormen tot wonderpennen: met de spelletjes van Jumbo is het altijd gezellig aan tafel. Voor de laboranten in de dop kun je shoppen bij speelgoedmerk Clementoni. Start je eigen laboratorium of bouw een eigen robot en ontdek hoe leuk de wetenschap is. Bij welk merk ga jij speelgoed kopen? Ontdek het op onze webshop.