Leercomputers

Wis alle filters Filter op

Leercomputers voor kleine kids

Leercomputers... Het klinkt misschien saai maar dat zijn ze beslist niet! Het is eigenlijk een mini leerschool verpakt in een stuk speelgoed. In de leercomputer voor kinderen zitten allerlei leuke spelletjes waardoor jouw kind spelenderwijs allerlei nieuwe dingen ontdekt en leert. Ideaal toch? We hebben zowel leercomputers voor kinderen van 4 jaar tot leercomputers voor kinderen vanaf 6 jaar. In de productinformatie van het speelgoed vind je alles omtrent leeftijd en functies van het speeltje. Maak gebruik van onze handige filter en vind in een keer waar jij naar op zoek bent! Shop een toffe kindercomputer of een schattig speelgoedmobieltje en maak je mini me blij. Door de verschillende prijscategorieën is er voor elk budget wel een passende leercomputer te vinden. Heb je het item binnen en ben je niet helemaal tevreden? Geen probleem! Retourneer het pakketje bij het dichtstbijzijnde DHL punt. Zo makkelijk kan online speelgoed shoppen zijn. Heb jij al de ideale leercomputer gespot? Bekijk het in ons assortiment!

Goed voor de ontwikkeling en fijne motoriek              

Er zijn zoveel redenen om een kinder leercomputer aan te schaffen. Kleine kids ontwikkelen zichzelf continu en ontdekken de wereld op hun eigen manier. De leercomputer kan hierbij helpen vanaf het moment dat ze 3 jaar zijn. Door de eenvoudige designs is het spelen ermee makkelijk. De leercomputers voor kinderen zijn voorzien van allerlei toetsen waar kinderen op kunnen drukken. Je kleintje gaat op ontdekkingstocht en zal zelf zien, wat er gebeurt wanneer ze op de knoppen drukken. De leercomputer is hét ideale stuk speelgoed voor je kindje. Verder stimuleert de leercomputer de fijne motoriek en de oog-hand coördinatie wat later erg handig is wanneer je kind bijvoorbeeld een sport gaat beoefenen. Leren met een leercomputer geeft plezier en daarnaast wijst onderzoek uit, dat je kind een voorsprong heeft op het gebied van intelligentie. Genoeg redenen om een leercomputer aan te schaffen toch? Bekijk snel welke jij gaat kopen!

Kindercomputers en -telefoons

In ons assortiment vind je allerlei diverse leercomputers. Kies voor een eenvoudige leercomputer zoals het interactieve horloge. Hierop kan je kleintje leren klokkijken en daarnaast staat het mega stoer om zijn of haar pols. Voor kids die hun ‘geheimen’ veilig willen bewaren, kun je een interactief dagboek aanschaffen. Eenvoudig kun je met het toetsenbord alle verhaaltjes intikken. Hierdoor heeft je kleine altijd zijn of haar geheimen bij de hand. Ook vind je in deze mini computer een vriendenboek, winkel, plant en huisdier. Een geweldig stuk speelgoed voor ieder kind! Wil jouw kind graag een mobieltje maar is hij of zij daar nog te jong voor? Schaf dan een mobiele telefoon voor kinderen aan waarmee je ukkepuk lekker kan oefenen. Met het mobieltje kun je contacten opslaan en heen en weer sms’en. Het telefoontje is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Liever een imitatie telefoon? Shop er een van VTech! De telefoon is voorzien van een verlicht scherm en allerlei toetsen, zinnen, liedjes, activiteiten en animaties. Zo’n tof telefoontje is de droom van ieder kind.

Het populaire merk VTech

VTech is hét merk op het gebied van speelgoed dat goed is voor de ontwikkeling van je kind. Het populaire merk produceert speelgoed voor kinderen van allerlei leeftijden. Het speelgoed is innovatief en verpakt in allerlei creatieve designs. Geen wonder dat het speelgoed van VTech zo razend populair is onder ouders en kinderen. Laat spelen en leren samensmelten en schaf een toffe leercomputer van VTech aan.

Het leukste speelgoed voor kinderen

Verwen je kleintje extra en kijk ook eens bij onze andere speelgoedcategorieën. Van speelgoed voor buiten tot bouwspeelgoed en van knutselspullen tot poppen en knuffels: je vindt het allemaal op onze webshop.