Leerklokken

Wis alle filters Filter op

Leren klokkijken? Dat doe je met een leerklok

Leren klokkijken doet je kleintje met een van onze toffe leerklokken voor kinderen. De meeste kids doen dat gemiddeld vanaf hun 4e levensjaar. Maar dit verschilt natuurlijk per kind. Denk jij dat jouw mini me klaar is om te leren klokkijken? Dan zit je helemaal goed op onze webshop! Wij hebben de beste educatieve klokken voor jullie verzameld. Zo hebben we houten exemplaren die duurzaam zijn en lang meegaan maar ook kalenderklokken waarbij je kleintje ook leert over bijvoorbeeld seizoenen. Kortom: een leerklok mag niet ontbreken in de speelgoeddoos. Klokkijken gebeurt niet van de ene op de andere dag en daarom is het goed om alvast een leerklok in huis te halen. Heb je de bestelling binnen en ben je niet helemaal tevreden? Dan kun je deze eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt. Shop een educatieve klok voor je kind op onze webshop.

Leer over dagen, seizoenen en tijden met de kalenderklok

Kalenderklok voor je kind kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment. Het handige aan de kalenderklok is dat je kind niet alleen leert over de tijd maar ook over seizoenen, de dagen van de week en de maanden. Hierdoor kun je steeds een stapje verder gaan in het leerproces. De kalenderklok voor kinderen stimuleert verschillende dingen bij je kind zoals tellen, sorteren, benoemen en de oog-handcoördinatie. Wanneer je meer te weten wilt komen over de eigenschappen van de desbetreffende leerklok, kun je klikken op de productinformatie. Hierin vind je alles wat je moet weten omtrent het product dat jij wilt kopen.

Waarom een educatieve klok aanschaffen?

Wanneer kinderen naar groep 3 gaan beginnen ze pas echt met leren klokkijken. Maar je zult daarvoor vaak meemaken dat je kleintje vraagt: ‘Mama, hoe laat is het?’, dan is het wel zo handig om alvast een leerklok aan te schaffen. Vaak wanneer kinderen analoog kunnen klokkijken, begint het digitaal klokkijken. Hiermee leren kids over de minuten en seconden. Het proces van klokkijken start al vanaf kleuterleeftijd en wanneer hij of zij doorheeft wat tijd is, is het een goed idee om een leerklok aan te schaffen. Spelenderwijs zal hij of zij doorhebben hoe de wijzers en cijfers werken en waar deze voor staan.

Duurzaam en mooi: de houten leerklok

De houten leerklok is een duurzaam stuk speelgoed. Het blijft langer mooi waardoor de klok eventueel ook doorgegeven kan worden aan jongere broertjes en/of zusjes. Ideaal toch? Wanneer je kiest voor een houten leerklok, zit je altijd goed. Wurm aan de wijzers en kijk hoe laat het is, laat je kind spelenderwijs de tijd ontdekken. Schaf bijvoorbeeld de schattige houten Nijntje klok aan. Wedden dat je kleine meid of jongen meteen enthousiast wordt van deze educatieve klok? Nijntje is hét vriendje van iedere meid of jongen. Deze kalenderklok is leerzaam en biedt structuur voor kleine kids. De houten schuifjes en draaibare wijzers op de klok zorgen ervoor dat kinderen op een vermakelijke manier leren klokkijken. Je kunt deze kalenderklok ophangen aan de muur maar ook platleggen op tafel.

De klok is educatief en vermakelijk

Dat de klok educatief is, weten we nu wel. Maar wist je ook dat een leerklok enorm vermakelijk is? De felle kleuren en frutsels werken als een magneet op kleine kinderen. Hierdoor zul je snel merken dat je kind ermee wil spelen. En we hebben nog veel meer speelgoed voor je kleine meid of jongen. Van schattige kinderfietsen tot educatieve spellen en van trampolines tot knutselspullen: wij hebben waar jij naar op zoek bent. Neem eens een kijkje bij onze andere categorieën en laat je verassen door ons uitgebreide speelgoedassortiment.