Leersystemen

Wis alle filters Filter op

Leersystemen voor kinderen

Spelenderwijs leren! Bij kleertjes.com hebben wij de leukst leersystemen voor kinderen verzameld. Zo kan jouw kleintje leren om woordjes te maken of te tellen; van telramen tot aan letterdozen. Je vindt het op kleertjes.com. En als je voor 22:30 besteld, dan heb je jouw pakketje de volgende dag al in huis! Ben je toch niet helemaal tevreden? Geen probleem. Je kunt jouw pakketje tot 101 dagen na aankoop retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt!

Telramen en magneetborden

Met leersystemen kan jouw kindje spelenderwijs woordjes leren en leren tellen. De leersystemen zijn goed voor de algemene ontwikkeling van een kind. Hierdoor maakt een kind al vroeg kennis met tellen en spellen. De leersystemen dragen bij aan het herkennen van kleuren, letters en cijfers, maar ook aan de fijne motoriek en de hand-oogcoördinatie. Daarnaast hebben de magneetborden bij ons in de webshop twee kanten. Een kant waarop geschreven kan worden zodat jouw kindje zijn of haar eerste woordjes kan leren schrijven. De andere kant bestaat uit magneetjes waarmee een woord gevormd kan worden.

Leersystemen voor verschillende leeftijden

Bij kleertjes.com hebben wij leersystemen verzameld voor kinderen vanaf verschillende leeftijden. Als je niet helemaal zeker bent vanaf welke leeftijd een bepaald leersysteem geadviseerd wordt, dan kun je de beschrijving van het betreffende leersysteem even raadplegen. Hier staat een duidelijke omschrijving van de functies en de adviesleeftijd. Van het bekende merk Little Dutch shop je educatieve houten systemen waarmee jouw kindje kan leren tellen. Het telraam kan gebruikt worden als kindjes wat kleiner zijn om de fijne motoriek en kleurherkenning te stimuleren, maar ook als de kindjes wat groter zijn om te leren tellen en rekenen. Kortom; een telraam gaat een flink aantal jaren mee en kan gebruikt worden in verschillende leeftijdsfasen.

Speelgoed voor binnen én buiten

Bij kleertjes.com hebben we een groot assortiment van speelgoed verzameld. Zo shop je niet alleen leuke bordspellen, maar ook puzzels, knutselspullen, buitenspeelgoed en nog veel meer. Als je op zoek bent naar speelgoed ben je bij ons aan het juiste adres. Stijgen de temperaturen buiten? Hup, tijd om weer naar buiten te gaan. Neem eens een kijkje bij ons aanbod van super toffe trampolines, schommels en skateboards. Of bijvoorbeeld verschillende buitenspellen. Kortom; waar je ook naar opzoek bent, je bent bij ons aan het juiste adres!