Wereldbollen & kaarten

Wis alle filters Filter op

Leerzaam en leuk: de wereldbol voor kinderen

Wereldbol voor je kind kopen? Dit kan op onze webshop! Laat je kleintje de wereld ontdekken met een leerzame wereldbol of –kaart. De bol is de weergave van onze aarde met alle landen erop. Het handige aan een wereldkaart is dat je kleine meid of jongen al vroeg kennismaakt met topografie. Dit zal hem of haar uiteindelijk helpen op school omdat je kleintje al een beetje weet waar alle landen liggen. Daarnaast staat een wereldbol voor kinderen ook gewoon heel erg tof in de kinderkamer. Een win-winsituatie toch? Of je nou op zoek bent naar een interactieve wereldbol of een traditionele wereldkaart voor kinderen: wij hebben waar jij naar op zoek bent. De kinder wereldbol is een musthave voor je mini me. Maak leren weer leuk en schaf dit toffe stuk speelgoed aan voor je kind. Heb je de atlas voor je kind binnen en ben je niet tevreden? Dan kun je het product makkelijk retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt. Zo eenvoudig kan online shoppen zijn!

De wereldkaart als wanddecoratie of als leerstof

De wereldkaart voor kinderen is wat groter dan de wereldatlas. Het kan dienen als wanddecoratie in de kinderkamer of als tool om je kleintje topografie te leren. De wereldkaart kun je helemaal naar smaak shoppen zodat die helemaal in het kamertje van je kleine meid of jongen past. Het handige aan de wereldkaart is dat je in een oogopslag kunt zien waar alle landen zich bevinden. Ook leuk voor je mini me is om spelden of punaises te prikken op de plekken waar jullie zijn geweest. Hiermee kan je kleintje alle leuke herinneringen ophalen van de mooie reizen die jullie hebben gemaakt.

Diverse wereldbollen

De wereldbol voor je kind is een top item om aan te schaffen. Draai ‘m in de rondte en kies je vakantiebestemming uit of kom meer te weten over omliggende landen. Nog leuker is een wereldbol met verlichting. Wanneer het ’s avonds donker is in de kinderkamer brengt het net dat beetje licht in de duisternis. Heb je al eens gehoord van een interactieve wereldbol? Dit is een nieuw design en is optisch leesbaar door de meegeleverde pen. Je kleintje ontdekt op zijn of haar eigen tempo de wereld. Verkrijg informatie over allerlei continenten, landen, hoofdsteden, gebieden, bevolking, valuta, taal en nog veel meer. Wedden dat je kleine meid of jongen een echte globetrotter wordt met zijn of haar wereldbol? In de interactieve wereldbol zitten zelfs allerlei vragen met verschillende moeilijkheidsgraden om de opgedane kennis te testen. Kom van alles te weten over de hele wereld. De interactieve wereldbol is een compleet nieuw ontwerp van een prachtige, pratende interactieve wereldkaart. Heb jij al een wereldbol of –kaart gezien die je wilt shoppen? Bekijk het snel in ons uitgebreide assortiment.

Spelend en lerend de wereld ontdekken

De atlas voor kinderen is een musthave voor kids die op spelenderwijze de wereld willen ontdekken. De kleurrijke verlichte wereldbol werkt als een magneet op kleine kids. Wanneer die eenmaal in huis staat zul je snel merken dat je kind ermee wil spelen. Wanneer hij of zij topografie krijgt op school zul je zien, dat je kind al een grote voorsprong heeft op de rest omdat er al enige kennis is opgedaan met de speelgoed wereldbol. En niet alleen landen komen aan bod maar ook allerlei dieren en culturen. Wil je meer informatie krijgen over onze wereldbollen? Klik dan op de productinformatie en vindt alles over het desbetreffende product.  

Nog veel meer speelgoed voor kinderen

Naast al onze wereldbollen en kaarten voor kinderen hebben we nog veel meer speelgoed! Van kinderfietsen tot verkleedkleding en van kindermicrofoons tot leercomputers: wij hebben alles waar je kleintje blij van wordt.