Accuvoertuigen

Wis alle filters Filter op

Accuvoertuig voor kinderen kopen

Ben je op zoek naar een accuvoertuig voor je kleintje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je koter scheurt erop los in zijn of haar elektrische kinderauto. Rijd, spin en drift als een echte professional en kom als eerste langs de finish. We hebben de accuvoertuigen in de vorm van een kartwagen en flashrider. Zeker weten dat jouw stoere jongen of meid flitsend erbij rijdt op zijn of haar accuvoertuig. De elektrische voertuigen voor kinderen komen van het merk Razor en staan bekend om hun veiligheid. De designs zijn even uniek en cool. Hierdoor zijn de accuvoertuigen van Razor een grote favoriet bij kinderen. Wanneer je het product eenmaal thuis hebt ontvangen en je niet tevreden bent, kun je het kinderaccuvoertuig altijd retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt. Klaar voor de start? Af! Shop jouw ideale kinderaccuvoertuig op onze webshop.

Veilig en snel: het kinderaccuvoertuig

De accuvoertuigen voor kinderen zijn allemaal getest op veiligheid waardoor jij, jouw kleintje met een gerust hart kan laten rondrijden. We hebben een accuvoertuig voor kinderen vanaf 8 jaar en 9 jaar en een accuvoertuig voor kinderen vanaf 6 jaar. Het is dus een stuk speelgoed dat geschikt is voor grotere kids. Houdt jouw zoon of dochter enorm van karten? Schaf dan een kinderaccuvoertuig in de vorm van een kart aan. De wagentjes zijn voorzien van een comfortabel zitje en een handig stuur. Het uiterlijk van de kinderaccuvoertuigen zijn super flitsend. Het felle rood zorgt voor een stoere look waardoor jouw kind er altijd cool in rond rijdt. Het is het perfecte cadeau voor elk kind. Want zeg nou eerlijk, wie vindt het niet fantastisch om rond te scheuren in een stoere wagen? Maak jouw kind blij met een mooi accuvoertuig.

Driften in de elektrische kinderauto

Het accuvoertuig voor kinderen kan ook wel een elektrische kinderauto worden genoemd. Kids kunnen hier lekker in rijden en rondtoeren door middel van een gaspedaal. Dit klinkt misschien een beetje spannend als ouder zijnde, maar de accuvoertuigen voor kinderen behalen geen hoge snelheden. Hierdoor kun je met een gerust hart je kleine meid of jongen laten rondrijden. Wel is het altijd goed om toezicht te houden. We hebben de accuvoertuigen beschikbaar voor kinderen van verschillende leeftijden. Al deze info vind je in de productinformatie. Hoe dan ook: wij hebben de perfecte elektrische auto voor jouw kind. Bekijk ons aanbod en shop jouw favoriete accuvoertuig voor kinderen.

Het coole merk Razor

Onze kinderaccuvoertuigen komen van het coole merk Razor. Waar zij eerst begonnen met het verkopen van scooters, is het merk inmiddels uitgebreid met allerlei andere voertuigen. Zij vinden het belangrijk om de accuvoertuigen een uniek en eigen design te geven. Kinderen vinden het merk fantastisch waardoor Razor veel speelplezier geeft. Ieder voertuig is gemaakt van goede kwaliteit. Daarnaast staat innovatie ook hoog omdat zij het buitenspelen voor kinderen opnieuw hebben bedacht. Bij Razor is plezier er voor altijd en dit zie je terug in hun toffe accuvoertuigen voor kinderen.

Coole tricks uithalen met het accuvoertuig voor kinderen

Je koter drift en draait door de straten met zijn of haar accuvoertuig. Bereik een topsnelheid van 19 kilometer per uur en rijd vlot door de bochten. Coole tricks zoals donuts en lange drifts worden een makkie met een snel accuvoertuig. Race wedstrijdjes zijn net zo leuk: met een accuvoertuig kan je kleintje zoveel verschillende dingen doen. Maar naast al die toffe elektrische kinderauto’s hebben we nog veel meer speelgoed voor hem of haar. Schaf bijvoorbeeld een toffe kinderstep aan of een stoere skelter. Hierin kan je kind allerlei spullen vervoeren en van A naar B rijden. Er is nog zoveel leuks te ontdekken, bekijk het op onze webshop!