Skelters

Wis alle filters Filter op

De skelter brengt je kind van A naar B

Het favoriete voertuig van ieder kind is de skelter. Lekker crossen en rondscheuren door de straten vinden kids fantastisch. En hoe kan dit beter dan op een skelter? Je koter kan wedstrijden met vriendjes houden wie het snelst kan racen. Maar hij of zij kan ook samen met een vriendje of vriendinnetje op de skelter rondtoeren. We hebben ze in verschillende formaten, stijlen en prijzen. Je kunt in de filter precies aanklikken waar jij naar op zoek bent. Een ding is zeker en dat is dat jouw zoon of dochter héél erg blij gaat worden met een van onze mooie skelters. Ben je niet tevreden met de skelter? Dan kun je deze eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt.

Ook stoere meisjes zijn gek op skelters

Skelters alleen voor jongens? Echt niet! Stoere meiden vinden spelen met skelters net zo heerlijk. Zij trotseert alle wegen op een mooi scheurmonster. Onverharde en verharde wegen: met de juiste skelter kan zij heerlijk rondrijden. Buitenspelen is nog nooit zo leuk geweest.

Skelters voor de kleintjes

Of je kleine nou op patrouille gaat in de buurt of snelheid wedstrijdjes houdt: met een goede skelter kan het allebei. Het voertuig brengt je kind van A naar B en daarnaast zorgt het voor urenlang speelplezier. Onze skelters hebben we voor kleine en grote kids. Bij de productinformatie kun je altijd even nagaan of de skelter geschikt is voor jouw kind. Zo hebben we kleine skelters voor kinderen vanaf 2 jaar die in schattige uitvoeringen komen. De een in een snoepkleurtje en de ander met een mooie vlag eraan. Voor stoere jongens hebben we zelfs een skelter in een brandweer uitvoering. Hoe stoer is die? Ze zijn makkelijk te besturen en op te ruimen omdat ze licht in gewicht zijn. Dit maakt het spelen ermee een stuk handiger!

Ook voor de grote kids

Is jouw kind al wat groter? Ook dan hebben we mooie skelters voor hem of haar. De skelter met aanhanger bijvoorbeeld. De meesten hebben een terugtraprem waardoor je kind zich makkelijk naar voren en achteren kan bewegen. In de aanhanger kunnen veel spulletjes meegenomen worden. Zoals eigen speelgoed of misschien wel een picknickmand: in een aanhanger kun je van alles kwijt. Deze kun je ook makkelijk loskoppelen. Ideaal voor wanneer je kleintje even geen zin heeft om rond te rijden met een aanhanger. Ook kun je bij ons een losse aanhanger shoppen. Zo maak je de skelter helemaal af in de stijl van jou en je kind.

Diverse topmerken

Wanneer het om skelters gaat hebben we een aantal verschillende speelgoedmerken. Zo is er het speelgoedmerk BERG Toys. Zij vinden veiligheid en kwaliteit enorm belangrijk en dit nemen zij mee in hun designs. Onbezorgd spelen staat bij hen voorop. Bij BERG Toys vind je kleine skelters voor peuters. Kijk dus zeker bij dit speelgoedmerk als je een kleintje thuis hebt zitten. Dan hebben we nog de Ezyroller. Dit is een ander soort skelter waarbij je niet trapt op de pedalen, maar op een duwstang! Ook een leuk stuk speelgoed als je op zoek bent naar een ander soort skelter. Het grootste aanbod heeft EXIT Toys. Zij ontwikkelen speelgoed waar ouders en kinderen blij van worden. Plezier staat voorop en dit is terug te vinden in hun vrolijke designs. De skelters hebben gezellige knalkleuren en de meest flitsende designs.

Bij ons shop je alles voor je kind

Naast al die coole scheurijzers hebben we nog veel meer hebbedingen voor je kind: kleding bijvoorbeeld! Shop nieuwe sneakers of een mooie jeans, in onze webshop vind je alles wat je kleintje nodig heeft.