Poppenkastpoppen

Wis alle filters Filter op

Spannende voorstellingen geven met een poppenkast

Spelen met poppen, optredens geven en eigen verhalen verzinnen doet je kind met een poppenkast. Het leuke aan dit speelgoed is dat je kind er geboeid naar kan kijken of er zelf mee kan spelen. Welke avonturen gaan er vandaag worden beleefd? Jouw kleintje bepaalt het! Schaf voor je zoon of dochter de leukste handpoppen aan met een bijbehorende poppenkast en het spelen kan beginnen. Heb je de producten binnen maar ben je niet helemaal tevreden? Dan kun je alles eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment en stop al jouw favoriete speelgoed in het winkelmandje.

Welke poppenkast kies jij?

Onze poppenkasten hebben we in diverse formaten en stijlen van verschillende materialen. Zo hebben we een houten poppenkast. Deze gaat lang mee omdat, hoe vaak je er ook mee speelt, hout niet kapot gaat. Ook staat deze prachtig in iedere woon- of slaapkamer. Heb je weleens gehoord van de ophangpoppenkast? Deze zijn super handig want je kunt die als het ware in elke deuropening hangen. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en op te zetten. Ideaal zo’n reizend theater! Verder hebben we ook nog de poppenkast die deels van hout is en deels een doek. Met de schattige gordijntjes die aan allebei de kanten hangen, is het een geweldige poppenkast om mee te spelen. Zoek het theater uit dat bij jou en je kind past.

Schattige poppenkast- en handpoppen

Nu de poppenkast gevonden is, kunnen de handpoppen worden aangeschaft. In onze webshop vind je van alles: gevaarlijke krokodillen, magische tovenaars en schattige aapjes. Welk verhaal gaan jullie opvoeren? Wordt het een magisch avontuur met prinsessen en tovenaars? Of speelt de voorstelling zich diep in de jungle af met allerlei exotische dieren? Je kunt ook kiezen voor vingerpoppetjes. Deze zijn kleiner maar daardoor zeker niet minder leuk! Shop de leukste poppenkastpoppen in onze webshop.

Stimuleer de fantasie en creativiteit van je koter

Een poppenkast is een stuk speelgoed dat niet mag ontbreken in huis. Het stimuleert de creativiteit van je kind omdat hij of zij verschillende voorstellingen ermee kan opvoeren. Voor al die verhalen is namelijk een heleboel fantasie en creativiteit nodig omdat er elke keer wat nieuws verzonnen moet worden. Dat is fijn want hierdoor verveelt het nooit. Wanneer de poppenkast eenmaal staat kunnen er ook steeds weer nieuwe handpoppen worden aangeschaft. Hiermee kan er iedere keer een nieuw verhaal worden beleefd.

De beste speelgoedmerken

Onze speeltjes komen van diverse merken. Zo hebben de poppenkastpoppen van HABA de typische HABA look and feel: ze zijn super schattig én kleurrijk. Je vindt hier mooie poppenkasten en vrolijke poppenkastpoppen. Van eenhoorns tot prinsessen en van nijlpaarden tot kikkers, HABA heeft het allemaal. Ben je op zoek naar handpoppen in de vorm van schattige diertjes? Kijk dan bij het speelgoedmerk Beleduc. Zij hebben onder andere gevaarlijke leeuwen, schattige varkens, grappige eenden en stoere kangoeroes. Beleduc hun speelgoed heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn fijn om mee te spelen. Het speelgoedmerk Sigikid wil jeugddromen creëren en dat doen zij zeker met hun prachtige handpoppencollectie. Door de vrolijke kleuren en mooie designs zijn de poppen een feestje voor het oog. Voor knuffelbare handpoppen kun je een kijkje nemen bij Nature Plush Planet. De poppenkastpoppen komen voor als dieren en zijn super zacht en schattig.  

Nog veel meer dan alleen speelgoed

Onze webshop heeft, naast speelgoed, ook een groot aanbod in kinderkleding. Van stoere laarsjes tot snoezige rokjes en van coole jeans tot warme truien: je vindt het hier. Wel zo makkelijk want hierdoor shop je in een keer alles bij elkaar. Bekijk snel onze kledingcollectie.