Poppenmeubels

Wis alle filters Filter op

De schattigste poppenmeubels

Ook poppen hebben een warm huisje nodig en daarom heeft onze webshop de mooiste en leukste poppenmeubels. Of de favoriete pop van jouw kind nou een bedje nodig heeft of een zachte bank: in onze webshop vind je het. Je zoon of dochter creëert de gezelligste plekjes voor zijn of haar favoriete poppen. Heb je de producten binnen maar ben je niet helemaal tevreden? Dan kun je het poppen meubilair eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt. Bekijk snel onze uitgebreide collectie en schaf de schattigste meubeltjes aan voor de poppen van je kind.

Houten poppenmeubels

Ben je op zoek naar houten poppenmeubels? Dan word je blij van ons aanbod. We hebben houten bedjes, kastjes, stoeltjes, tafeltjes en badkamers. Zat leuks om uit te kiezen dus! Het fijne aan poppenmeubels van hout is dat het lekker lang meegaat. Zo kunnen jongere broertjes of zusjes er ook nog mee spelen. Daarnaast ziet het er ook mooi uit. 1, 2, 3…. Spelen maar!

Style your home

Je ukkepuk kan zijn of haar droomhuis nabootsen met de hipste poppenmeubels. Gaat je ukkepuk voor een moderne inrichting? Of een landelijk interieur? Hij of zij bepaalt het met onze schattige meubeltjes. Het fijne aan de poppenmeubels is dat ze ook in verschillende sets te koop zijn. Zo kun je in een keer een heel kamertje inrichten. Van badkamers tot huiskamers en van slaapkamers tot keukens: in onze webshop vind je het allemaal. De fantasie van je koter zal gestimuleerd worden en hij of zij kan de leukste verhalen naspelen.

Beleef de leukste avonturen

Wat gaan de favoriete poppen van jouw kind vandaag meemaken? Wordt het theeleuten in de eetkamer? Of gaan ze lekker een dutje doen in de slaapkamer? Je koter bepaalt het met de leukste poppenmeubels. De popjes beleven de gaafste avonturen. Bekijk in ons assortiment welk meubilair jij gaat aanschaffen.

Schaf daarnaast een poppenhuis aan

De poppenmeubels hoeven niet perse in een poppenhuis te staan, ze kunnen ook op de grond neer worden gezet. Maar het is natuurlijk extra leuk wanneer het wel in een poppenhuis wordt geplaatst. Op onze webshop kun je daarom altijd een kijkje nemen bij de poppenhuizen. We hebben hele luxe, uitgebreide varianten maar ook basic poppenhuizen. Dat wordt nog moeilijk kiezen met al die verschillende designs, formaten en kleuren… Welk poppenhuis ga jij aanschaffen?

Diverse speelgoedmerken

Onze webshop heeft diverse speelgoedmerken in poppenmeubels. Fijn is dan wel om te weten wat voor soort poppenmeubels elk merk heeft. Zo vind je bij Haba houten meubeltjes die allemaal bij elkaar passen. Dat is leuk want zo kan je kind allerlei setjes bij elkaar sparen. Haba vindt verantwoording belangrijk en wil met hun speelgoed ouders en kinderen goed begeleiden. Ben je op zoek naar moderne poppenmeubels? Kijk dan bij speelgoedmerk Djeco. Je vindt hier meubilair voor poppen in de coolste designs en knallende kleuren. Creativiteit en kwaliteit vindt Djeco belangrijk en dat is terug te zien in hun speelgoed. Voor nog meer houten poppenmeubels kun je kijken bij Plan Toys. Zij hebben schattige bedjes, eettafels en keukengerei. Verder hebben we nog speelgoed van Bayer en Van Dijk Toys.

Meer dan alleen poppenmeubels

Wist je dat onze webshop nog veel meer heeft dan alleen poppenmeubels? Je kunt hier namelijk ook allerlei kleding voor je kind kopen. Dat is makkelijk want zo ben je in een keer klaar met shoppen. Van stoere jeans tot schattige jurkjes en van warme truien tot coole t-shirts: je shopt het allemaal hier.