Poppenwagens

Wis alle filters Filter op

Een droom van elke poppenouder: de poppenwagen

Poppenmoeders en -vaders vinden het heerlijk om te wandelen met hun poppenkind. Wordt het een uitje naar de speeltuin? Of toch een wandeling door de buurt? Jouw kind bepaalt het! Maar de perfecte wandeling gaat natuurlijk niet zonder een mooie poppenwagen. In onze webshop vind je allerlei verschillende poppenwagens. Van houten poppenwagens tot inklapbare buggy’s: je vindt het hier allemaal. Neem een kijkje in ons assortiment en kies de wagen die het beste bij de pop van jouw kleintje past. Heb je het product binnen, maar ben je niet helemaal tevreden? Dan kun je de poppenwagen eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt.

Op pad met de pop

Wanneer de temperatuur begint te stijgen en de zon gaat schijnen is het tijd dat jouw kindje op pad gaat met zijn of haar pop. In de wagen kan de pop een dutje doen of omhoog zitten en lekker om zich heen kijken. Met een poppenwagen brengt jouw kleine de pop van A naar B. Het hoort natuurlijk ook bij de verzorging van de pop. Want verzorgen is niet alleen een flesje geven en tegen de pop praten: een wandeling hoort er ook bij! Kies je voor een buggy? Of voor een uitgebreide poppenwagen met een draagtas? Jij bepaalt het! Shop snel jouw favoriet. 

De klassieke, houten poppenwagen

Een klassieke poppenwagen is die van hout. Deze zijn ideaal voor wanneer je op zoek bent naar eentje die binnenshuis kan worden rondgereden. Onze webshop heeft ze in diverse stijlen en formaten. We hebben houten buggy’s en houten poppenwagens met een kapje. De bekleding van de wagens zijn allemaal even schattig. Kies je voor een poppenwagen met schattige stippen? Of snoezige rode hartjes? De keuze is aan jou! Je kunt ook shoppen op kleur. Zo hebben we rode, witte, roze of blauwe poppenwagens. De houten varianten hebben een rustieke uitstraling en zullen mooi staan in iedere woonkamer.

Waar moet je op letten?

Je kleine heeft meer plezier met een poppenwagen die helemaal bij hem of haar past. Daarmee wordt bedoeld een poppenwagen met de goede hoogte en voor de juiste leeftijd. Wanneer je de poppenwagen koopt, kun je eerst de heuphoogte van je kind opmeten. Plak daar 5 centimeter aan en je weet op welke hoogte de duwstang moet zitten. In de omschrijving van de producten kun je terugvinden voor welke leeftijd de poppenwagen geschikt is. Zo zijn de wagens voor de kleintjes lichter en kleiner in formaat en de wagen voor de oudere kids zijn zwaarder en groter. Heeft jouw kleine twee favoriete poppen? Kies dan voor een tweelingen poppenwagen! Deze zijn heel handig omdat allebei de poppen mee kunnen voor een wandeling. Hierdoor blijft er niet eentje zielig thuis achter. Ook handig is als er extraatjes bij de poppenwagen zitten zoals een draagtas waar het speelgoed, eten en flesje in kan. Eenmaal ingepakt? Dan kan jouw kleine met een gerust hart op pad met zijn of haar pop. 

Diverse speelgoedmerken 

Bij zoveel verschillende poppenwagens komen ook diverse speelgoedmerken aan bod. Ben je op zoek naar een houten poppenwagen? Kijk dan bij speelgoedmerk Van Dijk Toys. Zij zijn een begrip in de wereld van houten speelgoed. Je vindt hier allerlei poppenwagens van hout in verschillende stijlen en kleuren. Bij Brio vind je de mooiste poppenwagens van kunststof. Ze hebben draaiende wielen waardoor het wandelen een stuk makkelijker wordt. Ook zijn ze allemaal voorzien van een kapje: handig want zo blijft de pop uit de zon! Bij speelgoedmerk Bayer vind je hele uitgebreide poppenwagens met extra draagtassen. Ook vind je hier een poppenwagen voor tweelingen. Verder hebben we nog speelgoedmerken van Corolle, Haba, Hape en Kinderfeets.