Beroepen Speelgoed

Wis alle filters Filter op

Het leukste beroepen speelgoed voor kleine kids

Welke rol neemt je kleine meid of jongen vandaag aan? Gaat hij of zij mensenlevens redden als stoere brandweerman of -vrouw? Of staat de operatietafel klaar met een speelgoed doktersset? Je bepaalt het met ons beroepen speelgoed! We hebben allerlei leuke sets voor kleine kids beschikbaar. Ga aan het werk en laat zien wat je kunt! Niks is te gek met ons  rollenspel speelgoed. Van magische goocheldozen tot heldhaftige speelgoedbrandweersets en van de spannende speelgoeddokter tot toffe speelgoed walkietalkies: je vindt het allemaal op onze webshop. Het speelgoed is beschikbaar voor allerlei verschillende leeftijden waardoor er voor elke kleine meid of jongen een leuke beroepen speelgoedset tussen zit. Je kind zal eindeloze verhalen na kunnen spelen en helemaal in zijn of haar rol kruipen. Stimuleer de fantasie van je kind met het beroepen speelgoed. 

Maak de magiër in je kind los met een goocheldoos

Welke kleine meid of jongen is er niet gek op: de goocheldoos voor kinderen. Laat de magiër in je kind naar boven komen en schaf een betoverende goocheldoos voor hem of haar aan. De doos zit vol met magische trucs en tricks waardoor je kind een show zal neerzetten die toverkrachtig is! Lees de gedachten van je publiek met magische kaarten of laat ze verdwijnen: alles is mogelijk met de goocheldoos voor kinderen. Of je nou op zoek bent naar een goocheldoos voor je kind van 5 jaar of een goocheldoos voor je kind van 6 jaar: wij hebben waar jij naar op zoek bent. Laat je betoveren door ons verrassende aanbod in goocheldozen voor kids. Treedt jouw kleintje in de voetsporen van Victor Mids? Kom erachter met jouw favoriete goocheldoos!

Help iedereen uit de vlammen met het brandweer speelgoed 

Brandweermannen zijn heldhaftig en super stoer. Dat is dan ook de reden dat kleine kids ook een brandweermannetje of -vrouwtje willen zijn. Laat deze droom uitkomen met een van onze speelgoedbrandweersets. Zet hem of haar een speelgoed brandweerhelm op en de reddingsactie kan beginnen. Je kleintje zal erop los fantaseren en de leukste verhalen spelen met zijn of haar speelgoedbrandweer set. Redenen genoeg om zo’n stoere speelgoedset aan te schaffen toch? Je koter zal al zijn knuffels of poppen redden uit de heftige vlammen en een ware held zijn met onze speelgoedbrandweerset.

Maak je patiënten beter als speelgoed dokter

Maak die operatiekamer maar gereed want jouw kleine meid of jongen is een doktertje in de dop! Leg de knuffel patiënt neer op bed en onderzoek hem grondig met een stethoscoop. Is die niet helemaal lekker? Dan kan de operatie beginnen  met het dokterskoffertje speelgoed. In deze speelgoed doktersset zit alles wat je kleintje nodig heeft om de patiënt beter te maken. Meet de temperatuur, luister naar de hartslag en schrijf de juiste medicijnen voor met de speelgoed dokterskoffer. Niemand zal lang ziek blijven want je kleine meid of jongen zal de perfecte dokter zijn. De speelgoed dokter set is daarom een onmisbaar item voor kleine kids die hun patiënten graag beter maken!

Ga op ontdekkingstocht met een speelgoed walkietalkie

‘Kunt u mij horen? Over!’ De speelgoed walkietalkie is hét item voor kleine kinderen die met elkaar willen communiceren. Laat je kleintje op ontdekkingsreis gaan met zijn of haar vriendjes en geef hem of haar een speelgoed walkietalkie mee. In sommige van de sets vind je zelfs nog allerlei andere handige accessoires die van pas komen. Kijk je ogen bijvoorbeeld uit met een verrekijker en zoek de juiste weg met een speelgoed kompas. Je kind beleeft de leukste avonturen met een speelgoed walkietalkie. Deze zijn toch veel spannender dan een ‘gewone’ telefoon? Ga op verkenning door de buurt en je kleintje beleeft de mooiste momenten met zijn of haar vrienden.