Werkbanken Kind

Wis alle filters Filter op

Lekker klussen met een kinder werkbank

Is jouw kind een klussertje? Kom erachter met een van onze werkbanken voor kinderen. De werkbanken worden geleverd met allerlei accessoires en gereedschap. Tijd om de mooiste dingen in elkaar te sleutelen en timmeren. We hebben werkbanken voor kinderen van verschillende leeftijden. Of je nou op zoek bent naar een werkbank voor je peuter of voor je grote kind: je vindt het in onze webshop. Ben je niet helemaal tevreden met het product? Dan kun je deze makkelijk retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt. Bekijk snel in ons assortiment welke werkbank jij gaat shoppen.

De houten werkbank voor kinderen

Een houten werkbank voor je kind is ideaal. Hout is duurzaam en hierdoor gaat dit stuk speelgoed lekker lang mee. En dat is handig want zo kunnen jongere broertjes of zusjes er ook nog mee spelen. Alle werkbanken in ons assortiment zijn van hout. Je kunt alle eigenschappen nachecken in de productinformatie. Hierin staat ook aangegeven vanaf welke leeftijd de werkbank geschikt is voor je kind. Maak je kleine klussertje klaar voor een verbouwing en schaf een houten speelgoed werkbank aan. Het zal de creativiteit in je koter losmaken omdat de mooiste dingen gecreëerd kunnen worden met een werkbank.

Breidt uit met een gereedschapskist

Bij de kinder werkbank zitten al een hele hoop accessoires maar je kunt altijd verder uitbreiden met een van onze gereedschapskistjes. Zo wordt het spelen met een kinder werkbank nog leuker. Laat het hameren, timmeren en beitelen maar beginnen! Alle kleine bouwvakkertjes zullen enorm blij worden van de juiste werkbank. Onze webshop heeft werkbanken voor ieder budget. Van goedkope varianten tot duurdere modellen. Je kunt al jouw wensen eenvoudig aanvinken in de filter. Hierdoor vind je nog sneller waar jij naar op zoek bent.

Ontwikkelen tijdens het spelen

Naast dat een werkbank voor kinderen erg leuk is, is het ook goed voor de motorische ontwikkeling en stimuleert het de fantasie. Hierdoor is zo’n stoere werkbank ook nog eens educatief. Wat gaat je ukkepuk vandaag maken? Hij of zij bepaalt het met de kinder werkbank. Je kind leert alle fijne kneepjes van het vak en leert omgaan met verschillende materialen. Hierdoor zal je zoon of dochter kennis opdoen over verschillende technieken en gereedschap. Een werkbank is dus veel meer dan alleen een stuk speelgoed!

Topmerken in speelgoed

De werkbanken komen van diverse speelgoedmerken. Heb je weleens gehoord van het merk Janod? Dit is een Frans speelgoedmerk dat allerlei houten speelgoed produceert van topkwaliteit. Janod heeft een eigen verrassende stijl waardoor je hun speeltjes altijd herkent. Speelgoed draait bij hun om kwaliteit en het educatieve aspect en dit zie je terug in hun aanbod. Bij speelgoedmerk New Classic Toys combineren ze plezier en ontwikkeling tot de leukste speeltjes. De wereld ontdekken doen kinderen spelenderwijs met het speelgoed van New Classic Toys. Zij willen dat kids zich ontwikkelen op het gebied van inzicht, talent en motoriek.

Veel meer dan alleen werkbanken

Naast al dat leuke speelgoed, biedt onze webshop ook een groot assortiment in kinderkleding. Nieuwe schoenen, zomerse jurkjes of warme winterjassen: je shopt het hier. Hierdoor winkel je eenvoudig alles bij elkaar. Bekijk ons diverse aanbod in speelgoed en kinderkleding.