Speelgoed Treinen

Wis alle filters Filter op

De leukste speelgoedtreinen

Tsjoek, tsjoek! Maak de machinist in je kind los met onze speelgoedtreinen en treinsets. Scheur die speelgoed trein maar over de rails heen. Maar kijk uit dat die niet ontspoort! Jouw kleintje bepaalt welke trein voorrang krijgt of welke kant die op gaat. Deze speeltjes zijn enorm spannend omdat je koter de baas is in zijn of haar treinverhaal. Van klassieke tot moderne treinen en van grote tot kleine treinen: wij hebben hetgeen waar jij naar op zoek bent. In ons uitgebreide speelgoedassortiment vind je diverse topmerken binnen speelgoed in verschillende prijsklassen. Je kunt door middel van de filter snel en makkelijk aanklikken wat voor soort speelgoed trein je wilt kopen. Ben je niet helemaal tevreden met de bestelling? Dan kun je deze eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt.

Geef het door aan jongere broertje(s) en zusje(s)

Ben je op zoek naar een houten speelgoed trein? Dan word je blij van ons aanbod! Onze webshop biedt verschillende houten speelgoedtreinen. Deze gaan langer mee waardoor het ook duurzaam is. Dan kan het ook nog worden doorgegeven aan jongere broertje(s) en zusje(s). Er zijn allerlei losse onderdelen te koop in de webshop. Hierdoor kunnen jij en je kind een eigen wereldje creëren vol treinen, rails, viaducten en stations. Maar naast de speelgoed trein van hout, kun je ook kiezen voor een kunststof speelgoed trein. Die hebben weer allerlei vrolijke knalkleuren. Het is maar net waar jij naar op zoek bent. Welke speelgoed trein kies jij?

Speelgoedtreinen met lampjes en bellen

Een aantal treinen hebben extra eigenschappen als belletjes en knipperende lampen. Hierbij komt vaak een USB-kabel om de trein weer op te kunnen laden. Dit is allemaal terug te vinden in de productinformatie. Stoomtreinen, wisselborden, stoplichten, treinwagonnetjes, seinstations en verkeersborden: zoals je leest kan de treincollectie van je kind niet uitgebreid genoeg! Een speelgoedtrein is niet zomaar leuk speelgoed, je kind wordt namelijk ook uitgedaagd om te plannen en creatief na te denken om alle treinen goed te laten rijden. Ook wordt de hand-oog coördinatie getraind omdat je kleine druk aan het spelen is met zijn of haar handjes. Jouw kind bepaalt welk avontuur die nu weer gaat beleven met de leukste speelgoed treinen.

Welk speelgoedmerk kies jij?

Onze webshop biedt diverse topmerken in speelgoed. Zo vind je bij speelgoedmerk Brio het grootste aanbod in treinen. De kernwaarden van Brio zijn veiligheid en kwaliteit en dit zie je terug in hun speelgoed. Door middel van hun designs willen zij de creativiteit en fantasie van kinderen prikkelen. Het merk Little Dutch heeft ook een aantal speelgoedtreinen in de collectie. Deze hebben de typische huiskleuren van Little Dutch waardoor het ook nog eens schattig en trendy staat in de woon- of kinderkamer. Functionaliteit en veiligheid vinden zij belangrijk en dit nemen zij dan ook altijd mee in hun producten. Natuurlijk mag Thomas de Trein ook niet ontbreken! Het favoriete TV karaktertje van ieder kind is natuurlijk Thomas. Ook deze treinen vind je terug in de webshop.  Bij het merk Bigjigs vind je houten speelgoedtreintjes in alle kleuren van de regenboog. De treinen zijn super vrolijk om te zien en door het grote aanbod kan je de collectie steeds meer uitbreiden.

Nog veel meer dan alleen speelgoedtreinen…

Maar niet alleen voor speelgoedtreinen kun je bij ons terecht, want we hebben nog véél meer leuke spulletjes voor je kind. Kleding bijvoorbeeld: rokjes, truien, t-shirts en broeken… In onze webshop winkel je snel en makkelijk in een keer alles bij elkaar. Hierdoor houd je extra kostbare tijd over die je met je kind kunt besteden. Want zeg nou zelf, dat is toch het allerbelangrijkste? Bekijk snel ons assortiment!