Speeltafels

Wis alle filters Filter op

Urenlang speelplezier met een speeltafel

De speeltafel: je doet het gezamenlijk en hebt er urenlang plezier van. Zet ‘m buiten neer of in de kamer en het spelen kan beginnen. Van speeltafels voor peuters tot tafelvoetbaltafels en van airhockeytafels tot tafeltennistafels, wij hebben waar jij naar op zoek bent. Onze speeltafels hebben we in grote en kleine varianten. Dus of je nou op zoek bent naar een speeltafel voor je mini me of je puberende tiener: in ons assortiment vind je het allemaal. Ben je niet helemaal tevreden met de bestelling? Dan retourneer je deze makkelijk bij een DHL punt bij jou in de buurt. Zijn jullie meer van de ouderwetse familiespellen? Dan kun je een houten speeltafel zoals een sjoelbak aanschaffen. Bij dit Hollandse spel is het de bedoeling om in drie beurten, 30 houten schijven door de kleine gleuven te schuiven. Willen jullie liever een ander soort speeltafel? Dan kun je kiezen uit allerlei verschillende soorten exemplaren.

Maak een doelpunt met een tafelvoetbaltafel

Zo kun je een tafelvoetbaltafel shoppen, ideaal voor de voetballertjes onder ons. Bij dit spel staan twee spelers tegenover elkaar en moeten zij proberen om het balletje in elkaars voetbaldoel te schieten. Verdedig en schiet tegelijkertijd met een van onze te gekke tafelvoetbaltafels! De punten kun je handmatig tellen met de ingebouwde scoretellers. Ook kun je in ons assortiment extra tafelvoetbalpoppen en tafelvoetbal ballen aanschaffen. Zo heb je altijd iets achter de hand wanneer een popje kapot gaat of een bal kwijtraakt. Hierdoor kun je lekker door blijven spelen met de tafelvoetbaltafel.  

Schiet de puck heen en weer op de airhockeytafel

Net zo leuk als de tafelvoetbaltafel is een van onze airhockeytafels. Je vindt ze vaak in speelhallen en dat is niet gek want dit spel is razend populair! De bedoeling van een airhockeytafel is dat de tegenstanders hun goal verdedigen met hun airhockey pushers. De puck wordt met de pushers razendsnel heen en weer geketst. Maar let goed op want voordat je het weet, heeft je tegenstander een doelpunt gescoord! De punten worden automatisch opgeteld op het scorebord. Makkelijker spelen dan dit wordt het niet toch? Op onze webshop vind je airhockeytafels in verschillende designs waardoor er voor iedere ruimte een mooie airhockeytafel te vinden is. Kies voor een moderne tafel in een zwarte kleur of ga juist voor een traditionele airhockeytafel in het wit.

Pingpong je suf

De tafeltennistafel, oftewel pingpong, is ook een speeltafel waar kleine kids gek op zijn. Nog een pluspunt is dat je het met een groepje kunt doen waardoor iedereen van de speeltafel kan genieten. Op onze webshop vind je zowel indoor tafeltennistafels als outdoor tafeltennistafels. Het ligt helemaal aan jullie waar het spel gaat plaatsvinden! Kaats het balletje heen en weer met de bijbehorende bats en kom erachter wie de winnaar van het spel is. Sommige tafels hebben wieltjes waardoor de speeltafel makkelijk te verplaatsen is. Zo kan er op iedere plek genoten worden van de tafeltennistafel.

De schattigste speeltafels voor peuters

Ben je op zoek naar een speeltafel voor je peuter? Dan kun je die hier ook bij ons shoppen. Zo vind je hier VTech speeltafels met allerlei spannende spellen voor kleine kids. De speeltafels voor peuters zijn voorzien van muziek en licht waardoor het speelgoed zorgt voor urenlang speelplezier. Shop bijvoorbeeld een interactieve speeltafel waarmee jouw kleintje kan voetballen en basketballen. Door de vrolijke stem en entertainment functies wordt iedere baby blij van de speeltafel. Heb jij al een mooi exemplaar geshopt voor je koter? Bekijk het in onze webshop.