Wis alle filters Filter op

Tekenspullen Kind

Wis alle filters Filter op

Stimuleer de creativiteit met tekenspullen

Knutselen en tekenen is een heerlijk rustgevende hobby. Met alleen wat potloden en papier kunnen de mooiste dingen gecreëerd worden. Schuilt er in jouw kind een Picasso? Kom erachter met onze tekenspullen. Zo hebben we kleurboeken en kleurpotloden sets waarmee jouw kleintje urenlang zoet is. Schuif met z’n allen aan tafel en stimuleer de creativiteit door het maken en kleuren van de mooiste tekeningen. Of dit nou met een tekenbord gebeurd of met een kleurboek: je shopt het hier. Heb je de spullen binnen maar ben je niet tevreden? Dan kun je de items eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt. Bekijk snel ons uitgebreide aanbod in tekenspullen en koop jouw favoriete items.

Maak de mooiste creaties met tekenborden

De tekenborden zijn er al voor kinderen vanaf 2 jaar. Zo hebben we een variant waarbij een zitje komt en een bureau waar lekker op mag worden gekliederd. Met de uitwisbare zwarte stift en het doek worden de mooiste tekeningen gemaakt. Ook kun je een ouderwets krijtbord kopen waarmee de leukste creaties gemaakt kunnen worden. Daarnaast kan het ook dienen in een rollenspel waarbij jouw koter ‘meester’ of ‘juffrouw’ is. Het krijtbord is een klassieker onder het speelgoed dat nooit verveeld! Verder zijn er activiteitentafels te vinden die tweezijdig zijn. Aan de ene kant vind je een krijtbord en aan de andere kant een magneetbord. Hiermee kan geschreven en getekend worden. Deze tafels zijn praktisch en kunnen overal mee naartoe worden genomen.

Kleurboeken in diverse thema’s

Duikt jouw kind in de diepte van de oceaan? Of gaat hij of zij op ontdekkingsreis in een magische wereld met feeën en kastelen? Je komt erachter met onze te gekke kleurboeken. Ze zijn beschikbaar in diverse thema’s. Bij sommige kleurboeken komen zelfs hele sets met potloden erbij. Dat is helemaal handig want dan heb je in een keer alle tekenspullen bij elkaar. Kleuren heeft een kalmerende werking op kinderen en volwassenen. Door kleuren wordt het hoofd leeggemaakt en leer je op jonge leeftijd om binnen de lijntjes te kleuren. Genoeg redenen om zo’n vermakelijk kleurboek aan te schaffen. Elke kleurplaat is weer anders en vertelt een verhaal op zich. Shop de leukste kleurboeken en tekenaccessoires op onze webshop. Jouw ukkepuk zal er uren zoet mee zijn!