Kleurboeken Kind

Wis alle filters Filter op

Kleur erop los met een kleurboek voor kinderen

Kleurboek kopen? Dat doe je op onze webshop! Pak die potloodjes er maar bij en het kleuren kan beginnen. We hebben ze in allerlei verschillende uitvoeringen. Van kleurplaten met spannende dieren tot kleurplaten met flitsende auto’s: wij hebben waar jij naar op zoek bent. Leer je ukkepuk om binnen de lijntjes te kleuren of gewoon lekker daarbuiten. Een kleurboek voor kinderen is altijd een goed idee om aan te schaffen. Het stimuleert de creativiteit en de fantasie van je kind dus naast dat het leuk tijdverdrijf is, is het ook nog eens goed voor de ontwikkeling. We hebben kleurboeken voor kleine en grote kids. Ben je op zoek naar een kleurboek voor je peuter? Dan kun je dit ook shoppen in ons uitgebreide assortiment. Sommige kleurboeken komen in diverse sets met bijpassende kleurpotloden. Enorm handig want dan heb je in een keer alle benodigdheden bij elkaar! Heb jij al jouw ideale kleurboek gespot? Bekijk het op onze webshop. Mocht je niet tevreden zijn met de bestelling dan kun je deze eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt.

Schuilt er in jouw kleintje een Picasso?

Er zijn zoveel redenen om een creatief kleurboek voor je kleintje aan te schaffen. Zo bevordert het de creativiteit in je kindje. Schuilt er een Picasso in jouw koter? Kom erachter met een van onze prachtige kleurboeken. Verder werkt kleuren enorm ontspannend. Kinderen worden er rustig van en kunnen zelf ontdekken welke kleuren mooi passen in de kleurplaat. Geef je mannetje of meisje een creatieve boost met een kleurboek vol vrolijke kleurplaten. Daarnaast leren kinderen ook veel over het onderwerp dat op de kleurplaten staat. Denk bijvoorbeeld aan exotische dieren of spannende voertuigen. Een kleurboek is dus niet alleen super leuk maar ook heel educatief. Genoeg redenen om er eentje aan te schaffen toch? Enne... Een kleurboek is écht niet alleen voor kleine kids, ook voor volwassenen kan kleuren enorm ontspannend werken. Dus schuif aan tafel bij je kleine meid of jongen en kleur lekker mee.

Kleurboeken met dieren

Op onze webshop vind je verschillende kleurboeken. Zo heeft de ene een prinsessenthema met kastelen om bij weg te dromen en de andere bestaat uit spannende diertjes. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een stoer kleurboek met kleurplaten die bestaan uit allerlei gave voertuigen. Hebben jullie nog geen setje met kleurpotloden in huis? Dan kun je een kleurboek shoppen waarbij je ook een set met potloodjes krijgt.  Voor de experimenteerders onder ons kun je ook met krijt, houtskool of stiften kleuren. Maak van elke kleurplaat een gaaf kunstwerk en hang het thuis op aan de muur. Meer weten over onze producten? Dan kun je met een klik op de muis drukken op de productinformatie. Hier vind je alles wat je moet weten omtrent het desbetreffende product. Met de filter kun je verder eenvoudig aanvinken waar het product aan moet voldoen zoals de gewenste prijscategorie en het merk.

Diverse topmerken

Onze webshop biedt kleurboeken van merken als Bellatio Decorations en Nature Plush Planet. Zij hebben te gekke kleurboeken met prachtige dieren. 1, 2, 3... Kleuren maar! Shop een kleurboek in het gewenste thema en wedden dat jouw kleine meid of jongen heerlijk rustig zit te kleuren? Ontdek het met de leukste kleurboeken voor kinderen.

Nog niet uitgetekend? Kijk eens bij onze andere producten

Wil je nog meer items voor creatieve bezigheden? Kijk dan ook eens bij onze andere productcategorieën. Van tekenborden tot tekendozen en van schilderspullen tot knutselspullen: je shopt het allemaal in een keer op onze webshop. Verras je kleine meid of jongen met het leukste speelgoed.