Potloden Kind

Wis alle filters Filter op

Tekenpotloden en kleurpotloden

Voor de mooiste tekeningen en kleurplaten heb je natuurlijk goede tekenpotloden en kleurpotloden nodig! Kleertjes.com heeft een groot assortiment van tekenpotloden en kleurpotloden. Zo shop je verschillende sets waardoor je nooit een kleurtje te kort komt! Bestel je vandaag voor 22:30 dan heb je jouw pakketje morgen al in huis. Op naar veel tekenplezier!

Teken- en schrijfgerei

Een middagje kleuren of kleurpotloden voor op school; potloden komen áltijd van pas. Bij kleertjes.com shop je complete sets waardoor je iedere kleur van de regenboog hebt! En ook handig; ze zitten in een doosje waardoor ze makkelijk zijn op te bergen en mee te nemen. Hierdoor raken ze niet snel kwijt en heb je veel kleurplezier met de potloden in onze collectie. Daarnaast vind je ook tekenpotloden voor échte kunstwerken en tekeningen. De tekenpotloden komen in verschillende maten; handig voor de middelbare school bijvoorbeeld! En bij potloden mag een goede puntenslijper natuurlijk ook zeker niet ontbreken. Vind het beste schrijfgerei op kleertjes.com.

Knutselspullen, potloden, kleurpotloden; check!

Bij een echte creatieveling horen de beste knutselspullen en potloden. Hiermee kunnen de mooiste kunstwerken en tekeningen gemaakt worden; iets om voor altijd te bewaren! En voor de echte professionals onder ons hebben wij ook professionele tekenpotloden. Kortom; waar je ook naar op zoek bent, voor iedere creatieveling ben je bij ons aan het juiste adres. Neem ook eens een kijkje bij het aanbod van tekenborden. Hiermee kan jouw kleintje de mooiste creaties maken, maar daarna ook makkelijk uitwissen! Hij is oneindig opnieuw te gebruiken waardoor jouw kind helemaal de vrije loop kan gaan met zijn of haar creaties!

Van kleding en schoenen tot aan speelgoed

Voor ieder kind in de leeftijd 0 t/m 16 jaar kan je bij kleertjes.com terecht. Zo shop je niet alleen een ruim aanbod van kleding en schoenen, maar ook van speelgoed. Je shopt buitenspeelgoed, educatieve spellen, bordspellen, noem maar op.. Zo zit er altijd iets voor ieder kind tussen! Of het nou speelgoed is om lekker buiten mee te spelen, om mee te nemen naar vriendjes en vriendinnetjes of een middagje thuis te spelen; je shopt het hier!