Wis alle filters Filter op

Tekenborden Kind

Wis alle filters Filter op

Urenlang speelplezier met het tekenbord voor kinderen

Start maar met het tekenen van de mooiste doodles en frutsels want het tekenbord voor kinderen is dé musthave van dit moment. Je klapt ‘m eenvoudig uit of hangt het tekenbord op aan de muur en het spelen kan beginnen. Van whiteboards tot krijtborden: wij hebben waar jij naar op zoek bent. Tekenen op een kindertekenbord is nog leuker dan op papier omdat je over een groter oppervlak de mooiste creaties kunt maken. De tekenborden zijn voor kinderen van verschillende leeftijden. Zo is het vermakelijk voor de kleintjes maar ook voor de grotere kinderen. In de filter kun je eenvoudig aanvinken waar het tekenbord aan moet voldoen. Vink je favoriete merk aan, de prijs en wat voor tekenbord het moet zijn en jij vindt binnen no time waar jij naar op zoek bent! Heb je het tekenbord binnen en ben je niet tevreden? Dan kun je deze eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt.

Leg allerlei woorden op het magneetbord

Schaf een magneetbord aan voor je kleintje en hij of zij kan beginnen met het starten van allerlei leuke verhalen. Het handige aan een magneetbord is dat je in een handomdraai de magneten van het bord haalt. Hierna kan het spelen opnieuw beginnen en verveelt een magneetbord voor kinderen nooit. Wil jij je koter kennis laten maken met het alfabet? Dan kun je magneetletters aanschaffen waarmee allerlei woorden gecreëerd kunnen worden. Daag je kleintje uit en laat hem of haar de wereld ontdekken met een tof magneetbord en magneetletters.

Het ouderwetse schoolbord blijft een musthave

Je mini me kan zelfs ‘schooltje spelen’ met een krijtbord. Hoe leuk is dat? Kleine kids zijn dol op het nadoen van hun favoriete juffen en meesters. Pak de krijtjes er maar bij en je mini me kan rekensommen oefenen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Klaar met de les? Veeg dan in een seconde alle frutsels van het bord met de bordenwisser. Het schoolbord is misschien wat ouderwetser maar zeker niet minder leuk. Met de gekleurde krijtjes kunnen ook prachtige tekeningen worden gemaakt op het schoolbord. Het is een musthave voor kleine kids om op te hangen in de kinderkamer!

De opvolger van het krijtbord: een whiteboard

De opvolger van het krijtbord is natuurlijk het populaire whiteboard! Hierop kun je spelen met de bijbehorende krijtjes maar ook met magneten. Leg leuke woorden en maak vrolijke tekeningen met het whiteboard voor kinderen. Aan sommige whiteboards zit zelfs een zitje vast, waardoor je kleintje heerlijk kan neerploffen voor zijn whiteboard. Shop er een set magnetische letters bij en een whiteboard stift en de uitrusting voor je koter is helemaal compleet. Laat het spelen maar beginnen met het whiteboard voor kinderen!

Divers merkenaanbod met het leukste speelgoed voor kinderen

Ons merkenaanbod voor kinderen bestaat uit een groot aantal populaire speelgoedmerken. Zo staat het bekende merk Planet Happy bekend om hun houten speelgoed van uitstekende kwaliteit. Planet Happy vindt het belangrijk dat kids op spelenderwijze de wereld ontdekken. Op zoek naar een whiteboard stift? Kijk dan bij het merk Ravenburger. Bij het merk Jumbo vind je weer whiteboards waar je kleintje lekker op kan doodlen en vervolgens weer kunt wissen. Shop een tekenbord voor kinderen bij jouw favoriete  merk!

Nog veel meer speelgoed en kleding voor kids

Wist je dat we nog veel meer speelgoed en kleding hebben voor kinderen? Kijk eens bij onze andere productcategorieën. Verwen je mini me eens extra met het leukste speelgoed. Van gezellige spellen tot poppen en van buitenspeelgoed tot voertuigjes: je shopt hier alles voor je kleine meid of jongen.