Tekendoos voor kindeen

Wis alle filters Filter op

De tekendoos

Al die potloden, pennen, kleurpotloden en andere schrijfgerei. Heel leuk allemaal, maar waar laat je dit? Juist ja, in een tekendoos! Zo houd je alle spulletjes altijd bij elkaar en lekker opgeruimd. Ook super handig om mee te nemen naar school of naar vriendjes en vriendinnetjes. Bestel je vandaag voor 22:30, dan heb je jouw pakketje de volgende dag al in huis! En ben je toch niet helemaal tevreden? Geen probleem. Je kunt jouw pakketje gemakkelijk retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt. 

Pennen, potloden, kleurpotloden, gum; Check!

Met een tekendoos houd je al het schrijfgerei op één plek. Wel zo handig; want zo raak je in ieder geval niks kwijt en is het makkelijk mee te nemen. Een tekendoos is ook ideaal voor op school. Hij past makkelijk in een laatje en heeft genoeg ruimte om alle spullen op te bergen. Een tekendoos onderscheid zich van een etui doordat hij vaak van hout gemaakt is. Zo is hij in ieder geval tegen een stootje bestemd. Daarnaast kan een tekendoos helemaal eigen gemaakt worden door er vrolijke tekeningen en teksten op te kleuren. Dan weet iedereen wie de eigenaar of eigenaresse van de tekendoos is!

Teken er op los

Bij kleertjes.com hebben wij een groot aanbod van tekenspullen zoals kleurpotloden, maar ook professionele potloden. Voor iedere creatieveling ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Neem eens een kijkje bij onze collectie van tekenborden; die kan echt niet ontbreken! Met een tekenbord kan je mooie kunstwerken maken én daarna weer uitwissen. Hierdoor kun je hem altijd blijven gebruiken! Shop de mooiste teken- en knutselspullen nu gemakkelijk op kleertjes.com!

Van educatieve spellen tot aan buitenspeelgoed

Kleertjes.com heeft een groot aanbod van verschillende soorten speelgoed. Hierdoor zit er voor ieder kind iets tussen. Is jouw kleintje helemaal gek op paarden? Neem dan eens een kijkje bij onze speelfiguren en kies het mooiste speelpaard uit! Houd jouw kind meer van buiten spelen? Bekijk dan ons aanbod van buitenspeelgoed. Hiermee heeft jouw kind buiten uren plezier! Van grote trampolines tot aan schommels. Je vindt het op kleertjes.com!