kleertjes & co

Wat is kleertjes & co?

kleertjes & co is de naam van ons samenwerkingsprogramma met onze externe verkopers. Zo willen we voor jou de grootste en mooiste webshop met het meest uitgebreide aanbod van kleding en schoenen voor kinderen en baby’s zijn en blijven.

Met wie werkt kleertjes.com samen?

We werken samen met zorgvuldig geselecteerde externe verkopers. Wie deze externe verkopers precies zijn en wat ze jou te bieden hebben, lees je op de pagina Verkopers.

Wat is een verkoper?

Je kunt producten van kleertjes.com bestellen op onze website, maar je kunt ook bij onze verkopers shoppen. Dit zijn andere winkels en merken die hun producten ook op onze website verkopen. Als klant bestel je de producten van zo’n verkoper gewoon via onze site en ook de betaling regel je gewoon bij ons. De levering van de producten wordt verzorgd door de verkoper. 

Hoe is ons assortiment gerangschikt?

Op de lijstpagina’s is ons assortiment gerangschikt op basis van de volgende parameters: aantal verkopen, doorklikpercentage, seizoen, jaartal, voorraad, marge en de vulgraad van de maatboog. De waarde die wordt toegekend aan elk losstaand element verschilt, van invloed hierop kan bijvoorbeeld zijn het seizoen. 

Hoe weet ik bij welke verkoper ik iets bestel?

Op de website staat bij alle producten vermeld 'verkoop door …'. Hieraan kun je zien of je een product van kleertjes.com zelf koopt of van een verkoper. Soms verkopen wij én een verkoper hetzelfde product, jij kunt dan kiezen welk aanbod qua prijs en levertijd voor jou het meest gunstig is. De verkoper met de laagste prijs is boven aan de product detail pagina weergeven.

Verandert er voor mij iets tijdens het shoppen op kleertjes.com?

Nee, eigenlijk niet. Je kunt alleen kiezen uit een meer uitgebreid aanbod. We hebben meer producten en soms ook meerdere externe verkopers van een product. Per product kun je zien wie voor welke prijs, met welke levertijd en met welke recensies jou een aanbod doet.

1. Kies het aanbod wat het best bij jou past.
2. Plaats het product (of producten) in je winkelmandje
3. Controleer je bestelling op maat en kleur. Bij elk product kun je zien of dit door kleertjes.com of door een van onze externe verkopers verkocht wordt.
4. Klik op de knop 'veilig afrekenen'.
5. Controleer je persoonlijke gegevens en wijzig eventueel het afleveradres.
6. Kloppen al je gegevens? Ga dan verder naar betaalmethode.
7. Kies jouw favoriete manier van betalen en klik op 'betalen' om je bestelling te plaatsen. Het betalen verloopt altijd via ons, wij zorgen ervoor dat de betalingen naar de verkopers gaan.

Voor jou verandert er tijdens het shoppen niets, behalve dan dat je uit meer producten en een breder aanbod kunt kiezen. Betalen doe je gewoon vertrouwd bij ons en ook voor klantenservice kunt je gewoon bij ons terecht.

Als je producten wilt retourneren, kan het zijn dat je producten naar een van onze externe verkopers terug moet sturen. Ga naar de pagina Verkopers en bekijk per verkoper hoe je je product kunt retourneren en wat de voorwaarden zijn.

Hoe ontvang je jouw bestelling als je producten van een verkoper besteld?

Op de orderbevestiging die je van ons per mail krijgt, kun je zien bij wie je producten hebt besteld.
- Heb je alleen producten van kleertjes.com besteld? Dan krijg je van ons een verzendbevestiging en dan versturen wij jouw pakketje.
- Heb je producten van ons én van onze verkopers besteld? Dan krijg je van elke verkoper apart een verzendbevestiging. Dus heb je bij ons én twee verkopers besteld? Dan krijg je drie verzendbevestiging en drie pakketjes.

Je ontvangt vanuit kleertjes & co de bestel- en orderinformatie. Vervolgens is elke externe verkoper zelf verantwoordelijk voor het verzenden van het artikel via zijn eigen vervoerder. De verkoper verpakt en verzendt het product in zijn eigen doos/verpakking. De verzending van het product vindt plaats vanuit het distributiecentrum van de verkoper zelf.