kleertjes.com kortingscodes

Op zoek naar de leukste aanbiedingen of kortingscodes voor jouw bestelling? kleertjes.com probeert met veel aandacht en zorg de leukste acties voor jou samen te stellen.
Tijdens onze sale periode hebben we langlopende kortingen op een hoop items. Deze items zie je zichtbaar afgeprijsd op onze website. Daarnaast hebben we vaak leuke kortstondige acties op bepaalde merken of categorieën. 

Items kunnen zichtbaar afgeprijsd zijn of er kan gebruik gemaakt worden van één van onze kortingscodes!
De kortingscode is inwisselbaar in de winkelmand.

In het onderstaande overzicht vind je al onze lopende acties en kortingscodes in één overzicht:

Lopende acties

Sale

* Tot -40% op ALLE zomermode. De artikelen zijn zichtbaar afgeprijsd. De actie loopt t/m 7-6-2020.
* 2 dagen deal: -40% op ALLES van name it, Jack & Jones en KIDS ONLY. De artikelen zijn zichtbaar afgeprijsd. De actie loopt t/m 3-6-2020.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling bij besteding vanaf €50,-. De code is twee weken geldig en eenmalig te gebruiken.
De code is niet geldig op pampers en artikelen van andere verkopers. Je kunt je hier eenvoudig inschrijven voor onze nieuwsbrief.

kleertjes.com besteedt veel aandacht en zorg aan de acties en kortingen voor jou. Alle acties zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten en marktontwikkelingen. Wij vragen om jouw begrip.

 

* -30% op ALLE nieuwe zomerkleding. Niet geldig op Airforce, Stone Island, Tumble 'N Dry, flashcollecties, badkleding, slippers, sandalen en artikelen van externe verkopers. De artikelen zijn zichtbaar afgeprijsd. De actie is geldig t/m 28-5-2020.