kleertjes.com kortingscodes

Op zoek naar de leukste aanbiedingen of kortingscodes voor jouw bestelling? kleertjes.com probeert met veel aandacht en zorg de leukste acties voor jou samen te stellen.
Tijdens onze sale periode hebben we langlopende kortingen op een hoop items. Deze items zie je zichtbaar afgeprijsd op onze website. Daarnaast hebben we vaak leuke kortstondige acties op bepaalde merken of categorieën. 

Items kunnen zichtbaar afgeprijsd zijn of er kan gebruik gemaakt worden van één van onze kortingscodes!
De kortingscode is inwisselbaar in de winkelmand.

In het onderstaande overzicht vind je al onze lopende acties en kortingscodes in één overzicht:

Lopende acties

* -30% + 15% EXTRA op alles van Retour Jeans in de outlet. Geldig met de code OUTLET15. Niet geldig op items van externe verkopers. Geldig t/m 29-3-2021.
* -30% op ALLE zomerkleding in de outlet. De artikelen zijn zichtbaar afgeprijsd. Niet geldig op items van externe verkopers. Geldig t/m 29-3-2021.
* -30% op ALLE zomerschoenen in de outlet. De artikelen zijn zichtbaar afgeprijsd. Niet geldig op items van externe verkopers. Geldig t/m 29-3-2021.

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10,- korting op je eerste bestelling bij besteding vanaf €50,-. De code is twee weken geldig en eenmalig te gebruiken. Maak nu kans op €150,- shop tegoed. Er wordt persoonlijk contact opgenomen met winnaar. Over de prijs wordt niet gecorrespondeerd.
De code is niet geldig op pampers en artikelen van andere verkopers. Je kunt je hier eenvoudig inschrijven voor onze nieuwsbrief.

kleertjes.com besteedt veel aandacht en zorg aan de acties en kortingen voor jou. Alle acties zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten en marktontwikkelingen. Wij vragen om jouw begrip.