kleertjes.com kortingscodes

Op zoek naar de leukste aanbiedingen of kortingscodes voor jouw bestelling? kleertjes.com probeert met veel aandacht en zorg de leukste acties voor jou samen te stellen.
Tijdens onze sale periode hebben we langlopende kortingen op een hoop items. Deze items zie je zichtbaar afgeprijsd op onze website. Daarnaast hebben we vaak leuke kortstondige acties op bepaalde merken of categorieën. 

Items kunnen zichtbaar afgeprijsd zijn of er kan gebruik gemaakt worden van één van onze kortingscodes!
De kortingscode is inwisselbaar in de winkelmand.

In het onderstaande overzicht vind je al onze lopende acties en kortingscodes in één overzicht:

Lopende acties

Special Offer

* - 20%  op heel veel items. Geldig op de nieuwe zomercollectie. De artikelen zijn zichtbaar afgeprijsd. Niet geldig op de Premium Brands. De actie loopt t/m 01-04-2020.

De zomer Outlet is geopend!
* -50% op alle sweaters, truien en vesten in de Outlet. De artikelen zijn zichtbaar afgeprijsd. Deze actie is geldig t/m 29-03-2020.
* -50% op alle zomerjassen in de Outlet. De artikelen zijn zichtbaar afgeprijsd. Deze actie is geldig t/m 29-03-2020.
* -30% op alle zomerschoenen in de Outlet. De artikelen zijn zichtbaar afgeprijsd. Deze code is geldig t/m 29-3-2020.
* -40% op alle zomerkleding in de Outlet. De artikelen zijn zichtbaar afgeprijsd. De code is geldig t/m 29-3-2020.

Kortingscode Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling bij besteding vanaf €50,-. De code is twee weken geldig en eenmalig te gebruiken.
De code is niet geldig op pampers en artikelen van andere verkopers. Je kunt je hier eenvoudig inschrijven voor onze nieuwsbrief.

kleertjes.com besteedt veel aandacht en zorg aan de acties en kortingen voor jou. Alle acties zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten en marktontwikkelingen. Wij vragen om jouw begrip.