Mattel UNO Flex

  12.95

  Mattel UNO Flex

  Het UNO Flex Kaartspel is een leuke twist op het populaire UNO Kaartspel. Met speciale kaarten kunnen spelers de kleur van een kaart veranderen voor een match. Maak van een Rood 4 een Groen 4 en blijf je tegenstanders verrassen! Met Power kaarten en Flex actiekaarten wordt het spel extra uitdagend. Perfect voor gezinnen, feestjes en spelletjesavonden. Een geweldig cadeau voor alle UNO fans en kaartliefhebbers van 7 jaar en ouder. Kleur en versieringen kunnen variëren.

  - Het UNO Kaartspel krijgt een flexibele draai met UNO Flex.
  - De spelregels lijken op die van het klassieke spel, maar dan met een paar speciale toevoegingen, zoals Flex kaarten waarmee je de kleur van een kaart kunt veranderen.
  - Met de Power kaart kunnen spelers de kleur van een kaart veranderen mits deze een groen vinkje heeft; als deze een rode X heeft, moeten ze wachten.
  - Met Flex 2 Trekken moet elke andere speler één kaart trekken en met Flex 4 Trekken mag de speler kiezen welke speler 4 kaarten moet trekken.
  - Met Flex Wild Iedereen Trekken moet elke andere speler 2 kaarten trekken en met Flex Overslaan worden ALLE spelers overgeslagen.
  - UNO Flex is bedoeld voor 2 tot 6 spelers vanaf 7 jaar. Met alle leuke, onverwachte uitdagingen is het een leuk spel voor spelletjesavonden met familie of vrienden.
  lees meer

  Specificaties

  Speelgoed van het jaar
  Min. leeftijd (jaar)7
  Min. aantal spelers2
  Incl. batterijen
  Speeltijd (min)20
  Soort spelFamiliespel, Kinderspel, Strategisch spel
  Batterij benodigd
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews.

  Nooit meer iets missen?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat

  Categorieën

  Mijn account
  Help