Wis alle filters

Filter op

McGregor

McGregor
Sorteer op:
De nieuwe inhoud wordt geladen.

McGregor

Het sportmerk McGregor heeft een rijke geschiedenis opgebouwd sinds de oprichting in 1921. Het Amerikaanse merk met Schotse heritage kenmerkt zich door de sporty American look & feel met Europese invloeden en smaakmakers uit onder meer Italië. ‘The best of both worlds’ zoals het merk het zelf mooi verwoord. Vrolijke, eigenwijze fashion statements voor kids die durven op te vallen. McGregor is er voor jongens en meisjes in de maten 92 t/m 176.

McGregor kids

Op zoek naar kinderkleding van McGregor? Bij kleertjes.com shop je de nieuwste collectie van McGregor online. De nieuwste McGregor kids kleding is een collectie vol fun! Met ieder seizoen weer een nieuw thema is de kinderkleding van dit sporty merk nooit saai en mag het eigenlijk niet ontbreken in de kledingkast van je kind. Heeft jouw zoon of dochter een sportieve stijl dan past McGregor perfect bij jouw kind. De kinderkleding is perfect voor op het schoolplein maar kan ook goed gedragen worden naar andere gelegenheden. Wie wil er nou niet zo'n hippe McGregor outfit?

McGregor meisjes

Rustige kleuren en mooie prints komen ieder seizoen weer terug in de meisjescollectie. De McGregor broek en het rok zijn erg populair en zijn in iedere lijn weer goed vertegenwoordigd. Bestel direct voor jouw McGregor Girl.

McGregor jongens

De All-American klassiekers als het baseballjacket, de varsity sweater en het sweaterjack met nylon voeren de boventoon in de jongenscollectie. De McGregor sweater is favoriet onder de jongens! Bekijk hier de McGregor Boys collectie.