• uitverkocht

  Me & My Monkey sweater Madee met backprint roze

  25.-je bespaart 24.99
  49.99Originele prijs
  • Groen
  • Roze
  Uitverkocht

  Mail mij mocht mijn maat weer op voorraad komen

  Me & My Monkey sweater Madee met backprint roze

  Maak kennis met de Madee sweater voor meisjes van het merk Me & My Monkey! Dit model is voorzien van een ronde hals en lange mouwen en is perfect voor elke gelegenheid. De zachte stof zorgt voor een comfortabele pasvorm en de trendy uitstraling maakt het een must-have voor meisjes. Bestel de Madee sweater en laat jouw meid stralen!

  Specificaties

  Materiaal95% katoen/5% polyester
  MateriaalSweat
  KleurRoze
  MerkMe & My Monkey
  Leveranciers artikelnummerMG-23-SS-28
  LeverancierskleurLilac Chiffon
  EAN8719650254733
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Nooit meer iets missen?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  Maattabel

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat

  Categorieën

  Mijn account
  Help