• uitverkocht

  Me & My Monkey tapered fit joggingbroek Marlo met printopdruk groen

  23.99Je bespaart 24.-
  47.99Originele prijs
  • Blauw
  • Groen
  Uitverkocht

  Mail mij mocht mijn maat weer op voorraad komen

  Me & My Monkey tapered fit joggingbroek Marlo met printopdruk groen

  Op zoek naar een comfortabele broek voor je kleine aap? De Me & My Monkey broek in een taps toelopende pasvorm is gemaakt van een zachte sweatstof en heeft een opdruk. Handig, de elastische tailleband met aantrekkoord voor een perfecte pasvorm. Dit model heeft twee handige steekzakken en wordt geleverd onder de naam Marlo.

  Specificaties

  Materiaal100% katoen
  MateriaalSweat
  KleurGroen
  MerkMe & My Monkey
  SluitingElastische tailleband met koord
  Verstelbare taille
  WaistRegular
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews.

  Nooit meer iets missen?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  Maattabel

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat

  Categorieën

  Mijn account
  Help