Meisjes sokken

Wis alle filters Filter op

Meisjessokken in alle kleuren van de regenboog!

Verschillende soorten sokken voor meisjes vind je in onze webshop, van sneakersokken tot lage sokjes voor in de ballerina’s onder een feestjurkje. Je hebt ze met schotse ruitjes, stippen of andere leuke prints en felle kleuren. Ook effen meisjessokken zijn er natuurlijk genoeg in onze collecties! Nooit meer koude voeten in de meisjessokken van o.a. Le Chic, Jottum, Bonnie Doon en Cakewalk. Bestel snel uit onze grote collecties meisjessokken.

Lieve sokjes voor meisjes 

Sokjes voor meisjes maken de outfit helemaal af. Wij hebben in ons assortiment verschillende soorten sokjes, van lage tot hoge, van kniekousen tot maillots en kousjes tot kousenvoetjes. Je kunt nooit genoeg sokjes voor je meisje in de kast hebben. Sokken staan er om bekend dat ze veelal verdwijnen na een wasbeurt. Vind daarom snel weer nieuwe sokjes voor meisjes.

Meisjessokjes in alle maten, dus voor elke leeftijd!

Van maat 16 tot en met 42 is er keus genoeg uit ons brede aanbod! Goede kwaliteit sokken voor een betaalbare prijs, dat is het belangrijkste. Er worden materialen gebruikt waardoor de meisjessokjes lang mee gaan, was na was. Ook zijn de sokjes tegenwoordig zo innovatief in elkaar gezet dat de voetjes van je kleine meid goed kunnen ademen. Je zult kortom echt plezier hebben van de meisjessokken in onze collecties! Bekijk direct alle meisjessokken.