Wis alle filters Filter op

Mim-Pi

Wis alle filters Filter op

Mim-Pi

Mim-Pi is een hip en lief Nederlands kindermerk voor meisjes van 0 tot en met 10 jaar. Mim-Pi betekent ‘dromen’ in het Balinees. Met kleding van Mim-Pi kunnen de opgroeiende meisjes lekker zichzelf zijn, een beetje gek en vooral heel vrolijk! Het merk hecht veel waarde een eerlijke productie van kleding. Zo laten zij hun kleding alleen produceren in eerlijke en milieuvriendelijke fabrieken. Alle Mim-pi kleding zijn daarnaast met de hand gemaakt, hierdoor heeft ieder item prachtige details. Benieuwd naar deze vrolijke en prachtige collectie kleding voor echte meisjes? Mim-Pi kinderkleding is verkrijgbaar voor meisjes in de maten 92 tot en met 152. Mim-Pi Baby is te bestellen in de maten 68 tot en met 86.

Mim-pi kinderkleding

Het kinderkledingmerk Mim-pi nodigt uit om heerlijk weg te dromen in de wondere wereld van vrolijke kleuren en lieve, inspirerende motieven. Met Mim-pi kinderkleding maak je een feestje van iedere dag. Kinderen moeten niet als mini-volwassenen gekleed worden, maar moeten lekker kind kunnen zijn. Elk seizoen laat het merk zich weer inspireren door invloeden van het buitenland. Bij kleertjes.com vind je een groot aanbod Mim-pi kinderkleding. Shirts, broeken, jurkjes en rokjes kunnen gecombineerd worden tot een prachtig kleurrijk geheel. Ook voor de allerkleinste Mim-pi fans zijn verschillende items als shirtjes leggings en jurkjes verkrijgbaar.

Mim-pi schoenen

Mim-Pi lanceerde in 2013 voor het eerst een eigen schoenencollectie: Mim-Pi Shoes. De collectie bestaat uit Mim-Pi laarzen en Mim-Pi sneakers en zoals we van Mim-Pi gewend zijn is ook deze collectie vrolijk, kleurrijk en heerlijk girly. Mim-Pi schoenen zijn een droom voor elk meisje en verkrijgbaar voor meisjes in de maten 23t/m 35. Bekijk hier alle Mim-Pi schoenen.