Wis alle filters Filter op

Molo Kinderkleding

Molo Kinderkleding
Wis alle filters Filter op

Molo

Het Deense kindermerk Molo is begonnen met kinderkleding maken omdat zij de bestaande kinder fashion wilde veranderen. De Molo collectie verrast iedereen met haar unieke en onvoorspelbare collecties. De kleding valt op door gekke stoere graphics en intense kleurcombinaties. Ook zijn humor en plezier duidelijk terug te zien in de ontwerpen van Molo. Met de duurzame, comfortabele en kleurrijke collecties van Molo kan een kind lekker bewegen en uiting geven aan zijn creativiteit. Molo heeft kleding voor zowel jongens als meisjes in het assortiment. Molo Baby Girls en Baby Boys is verkrijgbaar in de maten 56 tot en met 86. Molo Kids Girls en Kids Boys is te bestellen in de maten 86 tot en met 164.

Molo kinderkleding

Molo kinderkleding is perfect voor de coole kids. De hippe kleding met unieke prints maken de outfit van je kind helemaal compleet. De veelzijdige collectie kinderkleding is voor jongens, meisjes en baby’s geschikt. Molo heeft met de kleding niet alleen aan de kinderen gedacht maar ook aan de ouders. De kinderkleding is namelijk niet alleen mooi en leuk maar ook duurzaam en van een hoge kwaliteit. Modellen, pasvormen en materialen overal wordt aan gedacht bij Molo. Hierdoor gaat Molo kinderkleding jarenlang mee.

Molo kids online

Ben jij op zoek naar hippe kleding voor kids? Bij kleertjes.com vind je de nieuwste collectie van de molo kids collectie online. In deze kinderkleding loopt jouw kind er lekker hip bij. Een molo jas, jurk of de stoere rugzakken, je bestelt alles van molo snel en eenvoudig in onze webshop.