Muziekinstrumenten

1 Resultaat
aanbevolen

1 Resultaat

Speelgoed muziekinstrumenten voor muzikaal talent

Is jouw kind een muzikaal talent? Je gaat erachter komen met onze kinder muziekinstrumenten. Keyboards, tamboerijnen, gitaren of blokfluiten… Waar je ook naar op zoek bent: onze webshop heeft het. Kinderen zijn gek op muziek maken. Wordt jouw koter een rockster? Of toch een geniale pianist? Je zoon of dochter bepaalt het. Máár dit begint natuurlijk bij het aanschaffen van het juiste muziekinstrument. We hebben ze voor alle leeftijden. Dus of je nou op zoek bent naar een muziekinstrument voor je baby of een muziekinstrument voor je peuter: bij ons vind je het allebei. Je kunt bij de productinformatie terugvinden voor welke leeftijd het instrument geschikt is. Heb je de bestelling binnen maar ben je niet helemaal tevreden? Dan kun je deze retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt.

Het leukste speelgoed voor jongens en meiden

De kinder instrumenten zijn fantastisch voor zowel jongens als meiden. Heb je een girly dochter thuis? Schaf dan een roze gitaar of piano aan. Meisjesachtiger dan dat, gaat het niet worden! Stoere jongens vinden een drumstel waarschijnlijk super gaaf. Lekker erop los trommelen met drumstokjes en een hoop lawaai maken vinden kleine jongetjes fantastisch. Mag het van jou wel wat rustiger? Dan kun je ook muziekeieren aanschaffen of een tamboerijn. Maak van jouw woonkamer een echte muziekstudio en speel samen de sterren van de hemel. Voor muziekinstrumenten voor je kind ben je hier aan het goede adres. Bekijk snel welke jij gaat aanschaffen.

Spelenderwijs leren met muziekinstrumenten

Wist je dat muziekinstrumenten voor peuters hartstikke leerzaam zijn? Het tonen van bijvoorbeeld emoties wordt aangespoord wanneer je ukkepuk een muziekinstrument bespeelt. Ook wordt het makkelijker om angst en frustraties te laten verdwijnen, omdat muziek maken best een spannende activiteit is. Daarnaast wordt het ritmegevoel van je kind ontwikkeld. Je kind ontdekt wat hij of zij leuk vindt om te doen en het is belangrijk om daar vroeg mee te beginnen. Bij onze speelgoed muziekinstrumenten staat de muzikale ontwikkeling van je kind centraal. Genoeg redenen om een muziekinstrument aan te schaffen, toch?

Diverse topmerken

Ons assortiment biedt verschillende topmerken in muziekinstrumenten speelgoed. Zo vind je bij speelgoedmerk Haba kleurrijke, kleine instrumenten. Haba vindt het belangrijk dat kinderen creatief dingen kunnen ondervinden en zij maken speelgoed voor elke leeftijd. Ben je op zoek naar een instrument met de favoriete figuurtjes van je koter? Check dan het speelgoed van Studio 100! Je vindt hier bijvoorbeeld een schattige gitaar met Bumba erop. Ook kun je kijken bij het Nederlandse merk Little Dutch. Met hun typerende pastelkleurtjes staat dit speelgoed prachtig in iedere woon- of kinderkamer. Bij New Classic Toys vind je piano’s, gitaren en trommels in felle knalkleuren. Spelen en ontwikkelen staat centraal bij New Classic Toys en dit zie je terug in hun speelgoed. Hierdoor is spelen niet alleen leuk maar ook nog eens hartstikke leerzaam!

Bij ons shop je ALLES voor je kind

Wist je dat we nog veel meer hebben dan alleen muziekinstrumenten? In onze webshop kun je alles vinden wat je kleintje nodig heeft. Nieuwe kleding, schoenen en speelgoed: je kunt hier alles in een keer shoppen. Van trendy sneakers tot fleurig jurkjes, check zeker onze kledingcategorieën. Op zoek naar kleding met korting? Dan kun je terecht in onze outlet die de leukste kledingmerken in het assortiment heeft.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help