Muziekspelers

6 Resultaten
aanbevolen

6 Resultaten

De leukste muziekspeler voor je kind

Een schattig doosje waar de mooiste liedjes uitkomen zodra je het opendoet... Een muziekspeler, wie kent die niet? Waarschijnlijk heb jij er ook eentje gehad als kind en zat je er zoet naar te luisteren voordat je ging slapen. Kinderen vinden zo’n doosje magisch om naar te kijken en luisteren. Ook handig is dat je er allerlei spulletjes in kan bewaren zoals sieraden of andere frutsels. We hebben muziekspelers voor zowel meisjes als jongens. Neem gauw een kijkje in ons prachtige aanbod en shop jouw favoriet! Heb je de muziekspeler binnen maar ben je niet helemaal tevreden? Dan kun je deze eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt.

Muziekspelers stimuleren de hersenen

Wist je dat muziek een positieve ontwikkeling heeft op je kind? Muziek stimuleert de hersenen en dit begint al van kleins af aan. Wanneer de muziekspeler aangaat en de mooiste liedjes eruit komen zorgt dit ervoor dat kinderen rustig worden. Dus als je een drukke koter thuis hebt zitten, kan dit weleens de manier zijn om hem of haar rustig te krijgen. Ook leuk is om samen mee te zingen met de liedjes of gezellig mee te bewegen op de muziek. Hierdoor wordt er nog meer genoten en daarnaast is het ook reuze gezellig!

Leren van nieuwe woordjes

Kleine kids pikken veel op uit liedjes en muziek. Zo leren ze nieuwe woordjes waardoor de woordenschat wordt verhoogd. Daarnaast werken allebei de hersenhelften samen wanneer er muziek wordt gemaakt. Kijk daarom ook eens bij onze muziekinstrumenten voor kinderen. Het is bewezen dat muziekmaken een positieve invloed heeft op het IQ van je koter.

Losgaan op de beats van een kindermuziekspeler

Onze muziekspelers zijn er in verschillende modellen, stijlen en formaten te krijgen. Zo hebben we voor de kleine kinderen draagbare muziekspelers in felle kleuren. Door te drukken op verschillende knoppen hoor je iedere keer weer een ander lied. Je kindje gaat helemaal los op de beats van de muziek! Voor de prinsessen meiden kun je een sieradendoosje shoppen. Het mega schattige uiterlijk zorgt ervoor dat het doosje mooi staat op de slaapkamer van je dochter. Extra leuk is dat er sieraden in bewaard kunnen worden. Je kunt ook een muziekdoosje kopen die je op moet winden. 1, 2, 3... Draaien maar! Koop jouw favoriete muziekspeler in ons ruime aanbod.

Verschillende topmerken in speelgoed

Al die muziekspelers komen van de beste speelgoedmerken. Heb je weleens gehoord van speelgoedmerk iDance? Je vindt hier hét discotheek speelgoed voor kinderen. Zo shop je hier een gave karaoke mixer waarmee je kindje de sterren van de hemel zingt. Door de trendy vormgeving het speelgoed van iDance ook nog eens een feestje voor het oog. Voor een ruime keuze in muziekspelers kun je kijken bij speelgoedmerk Djeco. Alle doosjes zijn voorzien van het typische, schattige Djeco uiterlijk. Felle maar lieve kleuren en de meest schattige figuurtjes: je vindt het op deze muziekspelers. Heb je nog een peuter thuis? Kijk dan bij speelgoedmerk Fisher-price. Je shopt hier draagbare muziekspelers die speciaal voor kleine kinderen zijn. Kijk voor de zekerheid altijd bij de productinformatie om na te gaan vanaf welke leeftijd het speelgoed geschikt is. Heb jij een kind thuis die het nieuwe K3’tje is? Kijk dan bij speelgoedmerk Studio 100. Je vindt hier een toffe K3 karaoke set en een dansmat. Oya lélé, laat het feestje maar beginnen! Wanneer je op zoek bent naar een sieradendoosje en muziekspeler ineen kun je shoppen bij Floss & Rock. Je vindt hier roze sieradendoosjes met vlinders, prinsessen en bloemen. Welke muziekspeler ga jij shoppen?

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help