POP top teaser image

Muzikaal speelgoed

11 Resultaten
aanbevolen

11 Resultaten

Speel de sterren van de hemel met ons muziek speelgoed

Muziek maken vinden kinderen fantastisch. Maak van jouw kind een superster in zijn of haar eigen muzikale verhaal. Van DJ sets tot gitaren en van keyboards tot dansmatten: in onze webshop vind je allerlei soorten kinder muziekinstrumenten. Je zoon of dochter heeft urenlang speelplezier met onze muzikale speeltjes. Is jouw kind een coole drummer of beroemde zangeres? Je gaat erachter komen met ons speelgoed. Daarnaast is samen muziek maken ook nog eens hartstikke gezellig. Heb je de bestelling ontvangen maar ben je niet helemaal tevreden? Dan kun je deze eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt.

Muzikale speeltjes voor peuters

Heb je een baby’tje thuis? Des te meer reden om een muziekspeeltje aan te schaffen. Wist je namelijk dat muzikaal speelgoed enorm goed is voor zijn of haar cognitieve en emotionele ontwikkeling? Pasgeboren kindjes vinden naar muziek luisteren heerlijk omdat ze gevoelig zijn voor ritme en muziekklanken. Maar het is nog veel leuker om zelf muziek te maken en bovendien erg leerzaam. Wanneer je koter nog erg klein is kun je ook eerst een schattige muziekdoos aanschaffen. Zeker weten dat jouw kindje hier rustig van wordt! Ook een rammelaar is een leuk item voor kleine kids. 1, 2, 3… Schudden maar!

Van drumtoestellen tot gitaren

Onze webshop biedt verschillende muzikale speeltjes aan. Wil jouw kind de sterren van de hemel zingen? Dan kun je een karaoke mixer of een te gekke microfoon aanschaffen. Nog leuker is om samen lekker mee te blèren met je kind. Je kunt ook een gitaar aanschaffen waardoor de rockster in je kind loskomt. Onze muziekdoosjes zijn even leuk en zorgen ervoor dat je kindje heerlijk ontspannen wordt. Zet ‘m naast het bed en doe het doosje open voor het slapengaan. Naast alle leuke liedjes die uit het muziekdoosje komen, kunnen er ook nog allerlei spulletjes in verzameld worden. Maar je kunt jouw kleine ook zelf hele melodieën laten componeren met een gaaf drumstel of een vrolijke dwarsfluit. Verder vind je bij ons bluetooth speakers: ook handig want dan kan je zoon of dochter zijn of haar eigen muziek waar dan ook beluisteren. Bekijk het snel in ons assortiment en shop jouw favoriete muziekinstrument.

Diverse topmerken in muzikaal speelgoed

Al die verschillende speeltjes komen ook van diverse speelgoedmerken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar speelgoed met een uniek design? Kijk dan eens bij het merk Djeco die speeltjes in vrolijke knalkleuren heeft. Van muziekdozen tot -instrumenten met schattige diertjes erop: bij Djeco slaagt iedere ouder. Voor de favoriete figuren en personen van je kleine kun je een speeltje aanschaffen van Studio 100, Nijntje of Disney. Heb je een peuter thuis? Dan kun je kijken bij speelgoedmerk Haba. Je vindt hier muziekeieren, tamboerijnen en trommels in vrolijke ontwerpen. De lieflijke ontwerpen van Little Dutch zijn ook een grote favoriet onder ouders. Door de mooie designs en gebruik van pastel blauwe en roze kleuren staat dit speelgoed mooi in ieder huis. Verder hebben we o.a. de speelgoedmerken Bigjigs, Fisher-Price, iDance en New Classic Toys. Zoek het speelgoedmerk uit dat bij jou en je kind past!

Meer dan alleen speelgoed

Wij willen online shoppen voor ouders graag makkelijk maken en daarom kun je bij ons terecht voor alles wat je kindje nodig heeft. Zo hebben we een grote kledingcollectie van verschillende topmerken. Blazers, broeken, overhemden, jurken… Shop bij ons in een keer alles bij elkaar.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help