Hi, wij zijn kleertjes.com!

Even kennis maken

kleertjes.com werd in 2003 opgezet vanuit een zolderkamer door Claudia Willemsen, zakenvrouw en drukbezette moeder. Claudia miste Nederlandse webshops met kinderkleding en wilde andere moeders met haar bedrijf het gemak van het online kopen van kinderkleding bieden. Haar idee bleek een groot succes en daarmee groeide kleertjes.com uit tot de grootste online winkel in merkkleding en schoenen voor baby's en kinderen.

Wat wij doen?

Mama’s van nu zijn superdruk met kids, carrière, vrienden en hun partner. Deze supermoeders bieden wij een veilige en efficiënte manier van shoppen. Een plek waar je alles kunt vinden: bekende en vertrouwde merken, exclusieve merken die je alleen bij kleertjes.com kunt vinden, de nieuwste collecties en natuurlijk ook een outlet. Bij ons kun je vanaf je eerste zwangerschap terecht tot aan het moment dat kinderen al weer bijna het huis uit vliegen!

Waar wij naar streven?

Moeders en kinderen inspireren en laten genieten. Door een stuk shopcomfort te bieden, willen wij het leven van drukbezette moeders iets gemakkelijker en efficiënter maken. Waardoor er in het beste geval een extra stukje quality time voor moeder en kind overblijft.

Wat maakt kleertjes.com jouw webwinkel?

  • Meer dan 150 topmerken;
  • 101 dagen retourrecht;
  • gratis verzenden en retourneren altijd mogelijk;
  • voor 22:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis;
  • bestellen, thuis passen en daarna pas betalen met AfterPay;
  • sparen voor € 12,50 extra korting;
  • bij iedere bestelling een verrassing;
  • scherpe prijzen en exclusieve aanbiedingen.

Benieuwd naar wat anderen van ons vinden?

kleertjes.com is door de overkoepelende Nederlandse thuiswinkelorganisatie gecertificeerd met de Thuiswinkel Waarborg en voor België met het BeCommerce certificaat. kleertjes.com krijgt gemiddeld een 9,2 van haar klanten! Bekijk de klantbeoordelingen die onze klanten via Thuiswinkelwaarborg achterlieten.

Oude huisstijl

kleertjes.com begon in het verleden met een andere huisstijl en logo waarin de aap Rapido al een prominente rol speelde. Dit was het oude logo:

 oude logo kleertjes.com