'Pampers Premium Protection'
'Pampers Baby-Dry Pants'
'Pampers Baby-Dry'
'Pampersmeter'

Pampers in verschillende maten

Als je vader of moeder wordt, is één ding zeker: je moet luiers gaan verschonen. Veel luiers. Het eerste levensjaar gebruikt een kind maar liefst 7 luiers per dag, dat zijn er ruim 2500 per jaar. Omdat je nooit zonder wil zitten, hebben we goed nieuws: je kan de luiers – in voordelige mega pack of jumbo+ pack – nu ook bij kleertjes.com bestellen. Hoe fijn is het als je kan besparen op kosten? Wat trek je ze morgen aan? Pampers natuurlijk.

Verschillende typen pampers

Een kindje dat nog veel ligt en zit heeft behoefte aan een andere luier dan kinderen die veel kruipen en al lopen. Pampers houdt daar rekening mee bij het ontwerpen van de luier, zodat ieder kind een soepele comfortabele luier die niet doorlekt kan dragen.

Pampers Premium Protection

Comfortabel zijn de Pampers Premium Protection luiers zeker. Ze worden dan ook zelfs in het ziekenhuis al direct aangetrokken bij newborns. De luiers hebben drie absorberende banen die helpen het vocht in de luier gelijkmatig te verdelen. De unieke absorberende toplaag leidt vocht en zachte ontlasting weg van de tere huid van je baby. De luiers hebben zachte rekbare zijkanten die zich aanpassen aan de bewegingen van je baby en ervoor zorgen dat de luier op zijn plaats blijft. Ook handig is de urine indicator, de gele streep op de luier. Als die blauw kleurt, weet je dat je kind geplast heeft en het tijd is voor een nieuwe luier.

Pampers Baby-Dry

De Pampers Baby-Dry luiers hebben unieke luchtdoorlatende banen voor een droge huid die kan ademen, tot wel 12 uur lang. Zo wordt je kind ’s nachts niet wakker van een vervelende natte luier. Een ultra absorberende laag helpt het vocht in de luier gelijkmatig te verdelen en de absorberende kern met microparels houdt het vocht vast. De luiers hebben makkelijke rekbare zijkanten die zorgen voor een comfortabele pasvorm met een optimale bescherming tegen het lekken gedurende de nacht.

Pampers Baby-Dry Pants

Is je kind bijna zindelijk? Dan zijn de Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes voor deze fase erg handig. Ze zijn aan en uit te trekken in één beweging, als een broek. De zijkanten zijn eenvoudig los te trekken, ideaal als de luier vies is. De luierbroekjes hebben unieke luchtdoorlatende banen voor een droge huid die kan ademen, tot 12 uur lang. De binnenlaag met microparels zorgt ervoor dat het vocht wordt geabsorbeerd en vastgehouden. De flexibele tailleband en pijpjes zorgen ervoor dat de luier perfect past, doordat ze zich aan de bewegingen van je baby aanpassen.

Pampers in verschillende maten

Welke maat luier je nodig hebt, ligt aan de behoefte en het gewicht van je kind.

Pampers Premium Protection

Pampers Premium Protection luiers zijn bij kleertjes.com verkrijgbaar in deze maten:
Maat 3: 6-10 kg
Maat 4: 9-14 kg
Maat 5: 11-16 kg
Maat 6: 13 kg en hoger, de luier kan zelfs worden gedragen door kindjes die tot 30kg wegen.

Pampers Baby-Dry

Baby-Dry is bij kleertjes.com verkrijgbaar in twee varianten, in de traditionele luier en de luierbroekjes, de Baby-Dry Pants. De maten voor beide typen luiers gaan van 3 tot en met 6, toch zijn de maatvoeringen anders.

Dit zijn de maten van de traditionele Pampers Baby-Dry luiers:

Maat 3: 6-10 kg
Maat 4: 9-14 kg
Maat 5: 11-16 kg
Maat 6: 13-18 kg

Dit zijn de maten van de Pampers Baby-Dry Pants, de Pamper Pants luierbroekjes:

Maat 3: 6-11 kg
Maat 4: 9-15 kg
Maat 5: 12-17 kg
Maat 6: 15+ kg

Ook Pampers bestel je bij kleertjes.com.
Wat trek je ze morgen aan?